Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ciki, ha még szűz...

Szerintetek ciki, ha még szűz vagyok? Az osztályból már szinte csak én vagyok szűz 16-évesen. Nekem még barátom sem volt, de én nem tudnék valakivel lefeküdni 2 hét után.

Figyelt kérdés
2011. márc. 31. 15:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, az ilyen lányok voltak az álmaim, akik nem vesztik el az első jött-menttel a szüzességüket, és sosem találtam meg őket.

Maradj olyan, amilyen, mert így nagyon sokat érsz majd valaki számára, akit tényleg szeretsz.

2011. márc. 31. 16:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Hány lány jár az osztályodba? Azok már mind elveszítették? Te jó ég, komolyan mondom, az ilyen engem kicsit felidegesít. Egyáltalán nem vagyok idős, még csak 22 éves vagyok, de mikor én középsuliba jártam, egyáltalán nem volt átlagos, ha valaki nem szűz, sőt. Nálunk ez miért nem volt ciki soha? hihetetlen...

Ne foglalkozz a többiekkel, mást nem tudok tanácsolni. Elképesztő, hogy így megy ez a fiataloknál. Hidd el, hogy semmivel nem jobb az, hogy összeszedsz valakit, és lefekszel vele, vagy vársz a szerelemre, vagy amikor már tényleg készen állsz rá.

2011. márc. 31. 16:21
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha gondolod én elveszem neked!

18f

2011. márc. 31. 16:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy normális. Azok a hülyék, akik azon versenyeznek, hogy ki veszti el hamarabb a szüzességét akár szerelem nélkül.
2011. márc. 31. 16:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki. Szerintem az osztálytársaid nagy része is csak "vetít".
2011. márc. 31. 17:20
 16/21 anonim ***** válasza:
unom már az ilyen kérdéseket.. ha neked ciki feküdj le valakivel... ha meg neked nem ciki akkor meg ne tegyél fel ilyen kérdéseket, és ne érdekeljen más véleménye ;)
2011. márc. 31. 19:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Színvonalas gyermekréteggel rendelkezhet az iskolád...
2011. márc. 31. 20:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Bár ha most azt mondjuk hogy ciki, akkor elveszted a szüzességed?
2011. márc. 31. 23:54
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
szerezz magadnak szeméyi pedofilt xDDD najo vicceltem ne csináltasd föl magad örülj hogy te még tiszta vagy és ezért ha lesz valakid az meg fog becsülni...hajrrá
2011. ápr. 2. 07:43
 20/21 R. istván válasza:
Semmiről, nem maradtál le, ne kapkodd el.Gondold át,de nagyon, lehet csalódni fogsz ilyen fiatalon. ("béna" lesz a srác, nem izgat fel elégé,nem nedvesedsz jó be,-ő-meg bumm berakja,nem a kéjtől fogsz kiabálni,hanem a fájdalomtól,csak magával fog törődni,lehet neki csak egy ........leszel). Utána bánhatod,és leszbi leszel,mert csalódtál a "férfiakba". TE életed, TE rontod el!!
2012. aug. 25. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!