Ha nem vagyok már szűz, azt észre fogja venni a párom az első szeretkezéskor?
Az attól függ hogy te a fiú vagy-e vagy a lány :D
Ha a fi akkor semmi gond :D
De ha lány akkor szűzhártya nélkül nehéz lesz neki bemesélni hogy szűz vagy :D
Nem. Már csak azért sem, mert egyrészt a szűzhártya tágulékony lehet, azaz nem biztos, hogy beszakad. Másrészt nem minden esetben jár vérzéssel és/vagy fájdalommal. Ebből tehát NEM LEHET egyértelműen megmondani, hogy egy lány szűz-e.
Ráadásul ha neki az első, akkor szerinted honnan lenne viszonyítási alapja? :-)
Pedro
Ha neki az első, akkor mivel nincs összehasonlítási alapja, akkor szerintem nem.
Én, amikor először voltam együtt fiúval, azt mondta, hogy nem érezte a hártya átszakadást (én sem), ergo nem voltam szűz... Én még csak fel sem bosszantottam magam, mivel tudtam, hogy az vagyok...
Ilyenkor lehet az is, hogy a hártya "túl" rugalmas (vagy a fiú nemi szerve kicsi :) ) és át sem szakad vagy pedig már más szexuális játékok során átszakadt...
Idejétmúlt régi módszerek szerint megállapítani, hogy egy lány szűz volt-e vagy sem... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!