Megőrülök, annyira félek, mit csináljak most?
"így köcsög a pasid.. úgy köcsög.."
szerintem meg szimplán mindketten hülyék vagytok, de legfőképp te, mivel neked KELL tisztában lenned azzal (már 15 évesen is, mivel gondolom volt már biosz órátok), hogy a gyereket TE hordod ki, ha besikerül, nem pedig a pasid. ha az én pasimnak megfordult volna valaha is a fejében, hogy ugyanazt a gumit mégegyszer használja, szimplán elküldtem volna a p*csába:) ennyi. MINDEN rajtad múlik és ennyi idősen vagy 150%-ra mész, vagy ideírogatod a butábbnál butább kérdéseidet, mikor rosálás van. tudod mit? elmúltam 20, szedek tablettát (3fázisút), sőt elmondom (ciki vagy sem), hogy mikor abban az időszakban vagyunk, mikor nagyobb az esélye a teherbe esésnek, még gumit is használunk. és még ez sem 100%. akkor te mit akarsz? anyukáddal pedig ülj le és beszélgessetek egyet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!