Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megőrülök, annyira félek, mit...

Megőrülök, annyira félek, mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap szeretkeztünk a barátommal és volt náluk egy óvszer, de először nem húzta fel, mert ugy könnyebben bement és később felhúzta, aztán elélvezett és levette, nem belém élvezett kivette elötte! Aztán levette a gumit és utána amikor mégegyszer berakta ugyanazt a gumit vette fel! Rettegek hogy terhes leszek, mit csináljak? Kb.2 hete is eseményutánira volt szükségem,és nagyon nehezen jutottam hozzá, tehát azt nem szeretnék ujra bevenni meg drága is nagyon. Jah, és még az a helyzet hogy én nem olyan régen kb 2 hete vesztettem el a szüzességemet és utána minden szexuális együttlét után vérezni szoktam egy kicsikét és most nem véreztem egyáltalán, ugye nem az miatt mert teherbe estem? Egy fiatal lány
2010. szept. 11. 14:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
HOGY SZÜLT VOLNA xDDDDDD ha szepember 11én irta ki a kérdést?:DDDDDDD
2010. okt. 10. 14:05
 62/62 vezerdinka válasza:

"így köcsög a pasid.. úgy köcsög.."

szerintem meg szimplán mindketten hülyék vagytok, de legfőképp te, mivel neked KELL tisztában lenned azzal (már 15 évesen is, mivel gondolom volt már biosz órátok), hogy a gyereket TE hordod ki, ha besikerül, nem pedig a pasid. ha az én pasimnak megfordult volna valaha is a fejében, hogy ugyanazt a gumit mégegyszer használja, szimplán elküldtem volna a p*csába:) ennyi. MINDEN rajtad múlik és ennyi idősen vagy 150%-ra mész, vagy ideírogatod a butábbnál butább kérdéseidet, mikor rosálás van. tudod mit? elmúltam 20, szedek tablettát (3fázisút), sőt elmondom (ciki vagy sem), hogy mikor abban az időszakban vagyunk, mikor nagyobb az esélye a teherbe esésnek, még gumit is használunk. és még ez sem 100%. akkor te mit akarsz? anyukáddal pedig ülj le és beszélgessetek egyet:)

2010. okt. 10. 21:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!