Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes vagyok. Ma reggel...

20 hetes vagyok. Ma reggel nagyon megijedtem! Elmentem wc-re és amikor kitöröltem egy pirospötty volt a wc papíron. Csak holnap tudok a dokimhoz menni de addid megörülök. Nagy lehet a baj? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
2008. jún. 25. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, mert az nem segít, ha idegeskedsz! A növérem végig a terhessége alatt pöttyözött, vérzett, mégis egészséges babát szült. A második babánál meg egyáltalán nem volt ilyesmi. Ez egyén, és úgy látszik babafüggő. Holnap a doki mindenben segít, addig pihenj sokat, ne erőltesd meg magad, és próbálj a picire koncentrálni! :-) Jó babavárást!
2008. jún. 25. 08:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszod.Remélem nem lesz baj. Megpróbálok megnyugodni.
2008. jún. 25. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:

szia,

véletlenűl nem voltatok egyűtt a pároddal?mert az okozhat ilyet..de nem hinném hogy baj lenne.lehet erőlkődéstl is ,bármitől.de azt javaslom ha gőrcsőlsz,és erősebben vérzel még ma menj el orvoshoz.

2008. jún. 25. 08:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Vasárnap voltunk együtt. Nem görcsöltem.
2008. jún. 25. 08:27
 5/7 anonim ***** válasza:
de lehet hogy ez még az egyűttlét eredménye.ilyenkor nagyon hamar elpattannak bent az erek..nálam is ez volkt..a doki sikositot javasolt..probáljátok ki.ha már nincs pőtty akkor valoszinűleg az volt.és nem kell aggodni.de szerezzetek be egyett..kb 600 ft.:D
2008. jún. 25. 08:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is volt többször és valószínű,hogy egy kis ér pattan meg.Ne aggódj!
2008. jún. 25. 10:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam is volt ilyen, de én végül rájöttem, hogy máshonnan jön a vér...szerintem nyugodj meg, ráadásul ha azóta nincs semmi akkor valószinűleg a doki sem fog aggódni!
2008. jún. 25. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!