Megőrülök, annyira félek, mit csináljak most?
Ne bántsátok már...
Lehetetlennek tartjátok hogy a ti gyerekeitekkel is megtörténik, akkor ugyanezt mondanátok? Vagy ha nem is gyerekeitekkel, hanem veletek..
Akármennyire okosnak hiszitek magatokat...
Nem akarok senkibe sem belekötni de nem tudhatjátok mi lesz ... És nem leb'szni kéne hanem segíteni
Van aki valami csoda folytán normálisan letudta írni, hogy lehet terhes a lány, de van aki nem ír semmi értelmeset csak szídja..
Amúgy meg lehet megsérült a hüvelyfal azért véreztél.
2010. szept. 12. 18:23
42/62 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam, hogy akkor nem vagyok terhes mert hát ha megjön akkor ugyebár nem vagyok az! Jah, és igen bárkivel megtörténhez az ilyen szerintem! Lehet hogy a ti gyerekeitekkel is megtörtént már, nekem sem tud semmit anyu, ugy tudja hogy szűz vagyoK!
nemtudom hogy mit szolna hozzá hogyha megtudná hogy már nem vagy az... de szerintem segitett volna benne hogy ilyen ne forduljon elö!! még nem késö elmondani neki max már nemtudod visszacsinálni.
2010. szept. 12. 19:46
ja inkább mondd el anyudnak.Ja és ismerek olyat akinek 2 hónapig rendes menstruációja volt a terhessége alatt...persze ez ritka, annál gyakoribb mikor kevés vérzés van.. tehát nem menstruáció hanem kevesebb más szinű stb de attól még terhes mert vérzik..
2010. szept. 12. 19:53
45/62 anonim válasza:
Kamu! Ilyen hülye nincs, ez lehetetlen... Egyébként meg ha elmész nőgyógyászhoz, az ír fel neked, nem kell kérni mást, h szerezzen... Ennyire sötét legyen vki... Én a gyereket sajnálom, ha terhes leszel... A pasival szakíts! Ez egyértelmű. Egyébként a gyógyszer annyira felborította a szervezeted, h várhatod, h időben megjöjjön, de nem fog!
2010. szept. 12. 23:31
46/62 A kérdező kommentje:
47/62 anonim válasza:
te egy kapitális barom vagy kiscsillagom. az iskolában általában tartanak felvilágosítást, ahol elmondják, hogy kétszer nem szabad ugyan azt az óvszert használni. te vagy a hülye, hogy így hagytad a barátodnak, hogy megdugjon. gratulálok. igazából, ha valakinek nem való a szex, akkor az te vagy. elárulom, hogy:
-mert vérzel, lehetsz terhes,
-az újrahasznált óvszer lóf.szt sem ér.
meséld el az egészet az anyukádnak, aki remélem egy k.rvanagy pofonnal jutalmaz meg.
ehhez az egészhez csak gratulálni tudok.
2010. szept. 14. 18:16
hatott a bogyó!!:D most már k*urvázik nah ez szép...
2010. szept. 14. 18:33
49/62 anonim válasza:
nem értem, hogy mért vársz megerősítést.. ennyi idő alatt már rég elmehettél volna egy tesztért a patikába pár száz forintért. az megmondja, h terhes vagy e. Ne rajtunk töltsd ki a mérgedet, segíteni akarunk. és neharagudj, de a többésgnek igaza van. a barátoddal nem feküdnék le többet a helyedben, h aennyire felelőtlen. bár, ha ilyen hozzá állásod/sotok van, talán összeilletek.
2010. szept. 14. 22:27
szegény csak fél. mit szekáljátok?
igen, lehetsz terhes, ne sajnáld a pénzt csinálj egy tesztet és akkor majd meglátod..
2010. szept. 16. 12:33
Kapcsolódó kérdések: