Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megőrülök, annyira félek, mit...

Megőrülök, annyira félek, mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap szeretkeztünk a barátommal és volt náluk egy óvszer, de először nem húzta fel, mert ugy könnyebben bement és később felhúzta, aztán elélvezett és levette, nem belém élvezett kivette elötte! Aztán levette a gumit és utána amikor mégegyszer berakta ugyanazt a gumit vette fel! Rettegek hogy terhes leszek, mit csináljak? Kb.2 hete is eseményutánira volt szükségem,és nagyon nehezen jutottam hozzá, tehát azt nem szeretnék ujra bevenni meg drága is nagyon. Jah, és még az a helyzet hogy én nem olyan régen kb 2 hete vesztettem el a szüzességemet és utána minden szexuális együttlét után vérezni szoktam egy kicsikét és most nem véreztem egyáltalán, ugye nem az miatt mert teherbe estem? Egy fiatal lány
2010. szept. 11. 14:22
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de egy idióta barátod van ....ugyanazt a gumit?!!

jesszusom...

amúgy meg ha 72 órás tabit időben bevetted akkor ne hiszem hogy baj lenne...nyugi...és ne az óvszeren spóroljon a barátod..mert az nagyon gáz..újrahasznosítás XDXD

amúgy legalább kifordította a gumit mielőtt újra használta??

2010. szept. 11. 14:27
 2/62 anonim ***** válasza:
100%

A barátod egy idiőta, és igénytelen is. Amikor mégegyszer felhúzta ugyanazt, kerülhetett az óvszer külsejére is ondó, szóval én nem kockáztatnék...

A barátodnak meg mond meg, hogy ha nem akar apuka lenni, gondolkozzon már egy kicsit, ne az óvszeren spóroljon!!! Az abortusz és a gyerek többe fog kerülni!

2010. szept. 11. 14:28
 3/62 A kérdező kommentje:
Nem a spórolás végett, csak nem volt mégegy nálunk! De a 72 órást nem most vettem be, hanem 2 hete! :( Szerintetek mi legyen? vagy esetleg ha akkor bevettem és kb 1 hete a tabi meghozta a vérzésemet és az nemrég múlt el, akkor is lehetek terhes?
2010. szept. 11. 14:33
 4/62 anonim ***** válasza:
Ha nincs még egy nálatok, akkor csak egyszer dugtok. Emberek vagytok, nem állatok, akik nem tudják visszafogni az ösztöneiket. Szóval ez nagyon gyér mentség.
2010. szept. 11. 14:41
 5/62 anonim ***** válasza:
Egyébként, igen, lehetsz terhes.
2010. szept. 11. 14:41
 6/62 A kérdező kommentje:
De nagyon fiatal vagyok még a menzeszem sem állt be rendesen és ha köv.hónapban nem jön meg, akkor mit csináljak az idegsekedésen kívül? Nőgyógyász,teszt? Szerintetek hány százalék az esélyem arra, hogy terhes lettem? Mert végülis nem belém élvezett, de közbe is folyik valamennyi, ugye?
2010. szept. 11. 14:46
 7/62 anonim ***** válasza:
100%

Az isten áldjon már meg!

Még hányszor akarod hogy leírjuk, igen, lehetsz terhes. Nem tökmindegy mennyi az esélye? A lényeg, ott van, hogy van rá esély. Remélem nem vagy annyira sötét, hogy kockáztass.

2010. szept. 11. 14:50
 8/62 A kérdező kommentje:
Dehát már megtörtént, mit tudok tenni, hogy ne legyek az? Gyógyszeren kívül!
2010. szept. 11. 14:53
 9/62 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyszeren kívül?

Imádkozz!

2010. szept. 11. 14:54
 10/62 A kérdező kommentje:
De ha az egészet gumi nélkül csinálja valaki és mielött elélvezne kiveszi, akkor nem nagy az esélye a terhességnek, nem?
2010. szept. 11. 14:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!