Miért félek ennyire?
Olyan fura,mert nem is tudom elképzelni magamról,hogy kielégítsem.Pedig annyira szeretném,hogy gond nélkül menjen.
Volt még valaki ilyen helyzetben?
de nem a barátnőidtől függ, hogy te mikor érsz meg rá! várj vele és majd ha elérkezett az idő, megy magától!
(szopni mindenki tud születésekor is)
Ha nem mered neki csinálni, akkor kérd meg, hogy csinálja magának. Előtted, persze.
Aztán a felénél szállj be :)
Én pont így voltam! Szerencsére egy nagyon rendes barátom volt akivel először átéltem ezeket a dolgokat!
Ne parázd túl, komolyan... csak egyszer kell leküzdened a félelmed, utána menni fog, mint a karikacsapás. Kérd meg, h vezesse a kezed, és együtt csináljátok! Menni fog!
Azonban nekem is az a véleményem, h nagyon éretlen vagy még a nemi élethez. 16 évesen (főleg a mai világban) sokan nem szüzek már, de egy percig se hidd, h ők érettek már hozzá attól h bátrabbak voltak és már szexuális életet élnek. Vannak persze akik készek már rá ennyi idősen, de Te úgy tűnik még nem, különben nem lennének most ilyen problémáid. Ne sürgesd magad, s főleg ne a barátaid miatt!!! Az nagyon gáz ha azért fekszel le a pasiddal, mert már csak Te vagy a szűz... Akkor tedd meg, (és minden egyéb szexuális tevékenységet is) ha úgy érzed, nincs mitől félned, természetesen és ösztönösen jönnek a dolgok! Akkor leszel érett rá! (talán!) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!