Félek! Ilyenkor mitcsináljak?
Az egész életet úgy fogom fel, mint kihívások tömtelege :D
Van úgy hogy érzem, hogy lefeküdnék a barátomal és szeretném is mivel arra tanítottak, hogy a félelmeimet győzzem le. Csak éppen távkapcolatban élek a barátommal és csak néha látom. És akkor amikor odajutnék megilyedek előtte és látzik rajtam de mélylevegőt veszek és megcinálná vagy hogy mondjam de a barátom aztmodnja hogy látja hogy félek és nemakarja erőltetni és nemakarja hogy nekem ez félelem legyen, már modntam neki hogy ezen is tulkell esnem, de ő is fél attol, hogy erőltetné amit nemszeretne.
Mitcsináljak ilyenkor??
hányéves vagy?
Én is csak ritkán látoma barátomat, vagyis az elején 2-3 naponta, de mostmár sak hetente, énis nagyon féltem az elsőtöl, mert ő idősebb azért, és azon is paráztam, hogy utánna ottfog hagyni, meg ilyesmi, először mikor kint aludtunk, egy házban egyik ismerősöméknél, lettek volna dolgok, de én ahogy úgy volt, hogy lesz vlami, bármi apróság is elkezdtem remegni, nem direkt volt hogy észre sem vettem... de aztán mikor nálla voltunk, már megpróbáltuk, én megbeszéltem vele, hogy miktől félek, vagyis kiszedte belőlem, és igaz az első nem olt a legkellemesebb, ezért nem tartott sokáig pár percnél tovább, de a második már jobb volt, és a 3. nál már nemis fájt, szóval ne félj tőle, és lassan haladjattok, tudom hogy úgy nehezebb sokkal ha ritkán látod...
Amíg félsz és bizonytalan vagy addig ne feküdj le vele, főleg hogy ő is megértő! Mivel ennyire ritkán találkoztok túl sok időd van agyalni ezen és ezzel saját magadat paráztatod. Szerintem semmiképpen ne tervezzétek meg előre a dolgot, és haladjatok lépésről-lépésre. És amit szinte minden ilyen kérdésnél tanácsolnak/tanácsolunk, egy fél pohár bor (vagy annak megfelelő alkoholmennyiségű egyéb ital) sokat segíthet az ellazulásban. De a dolog mindenképpen agyban dől el!
P.S: (off) vagy nagyon siettél írás közben, vagy sürgősen be kell pótolnod néhány elmaradt nyelvtanórát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!