Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek! Ilyenkor mitcsináljak?

Félek! Ilyenkor mitcsináljak?

Figyelt kérdés

Az egész életet úgy fogom fel, mint kihívások tömtelege :D

Van úgy hogy érzem, hogy lefeküdnék a barátomal és szeretném is mivel arra tanítottak, hogy a félelmeimet győzzem le. Csak éppen távkapcolatban élek a barátommal és csak néha látom. És akkor amikor odajutnék megilyedek előtte és látzik rajtam de mélylevegőt veszek és megcinálná vagy hogy mondjam de a barátom aztmodnja hogy látja hogy félek és nemakarja erőltetni és nemakarja hogy nekem ez félelem legyen, már modntam neki hogy ezen is tulkell esnem, de ő is fél attol, hogy erőltetné amit nemszeretne.

Mitcsináljak ilyenkor??

2011. okt. 10. 20:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
sötét volt bocsi :)
2011. okt. 11. 17:59
 12/15 Fke ***** válasza:

Szerintem ez nagyon kevés egy 17 éves lánynak. Szakíts és feküdj le valaki olyannal akivel komoly lesz a kapcsolatod.

3 havonta találkozni szinte semmi...

2011. okt. 11. 19:33
 13/15 A kérdező kommentje:

De nekem csak ő kell :)

Egyébként minden nap beszélünk meg camozunk.

2011. okt. 12. 20:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem fogj meg egy nagy tömb Bauxitot, áztasd be egy zsák vörösiszapba és miután jól feloldódott, öntsd rá egy levegöben körözö energonnal müködö b*ivonatra :d
2011. okt. 24. 16:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Három havonta, oké, de olyankor mennyi időre, szóval mennyit tudtok olyankor együtt lenni?

Mert nem mindegy, hogy csak 1 hétvégét, vagy mondjuk 2 egész hetet.

És hány éves vagy?

2023. szept. 29. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!