Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mitcsináljak már de komolyan?
Azt, hittem magamról olvasom, csak én lány vagyok..
Nem tudom, nem lehet, hogy gyors a tempó? Értem, minden olyan gyorsan történik, gyors ismerkedés, gyors kapcsolat és az egész felületes lesz, mert még nem ismeritek egymást?!
18L
Látom teis 18vagy :)
Nem nemhiszem hogy ez a gond.Először találkozgatunk,egyre többet beszélünk msn,teló stb,aztán mégtöbb tali de mindegyik jó szinte mindig és fél napokig tart aztán egyszercsak hopp fogalmam nincs miért mintha végelenne mindennek levagyok sz*rva stb,ha pedig szóváteszem hogy mivan énvagyok a f*sz...és szinte mindig azután van ez miután én már komolyabban megkedveltem őt így mindig csak nekem rosz :S Komolyan nemtudom mitkéne tennem már...
Aranyos, kedves, normális, szeret, nem csal meg?
Hát barátom de, nagyok az igényeid :D De ne add lejjebb.
Ja, vagy azért gondolod, hogy nem nagyok az igényeid, mert szóba állnál akár nem a legszebb lánnyal is a suliból..? Háát.. Tanulj még az életről, de sokat.
Úgy értem, ha találsz magadnak egy olyan lányt, akit leírtál, akkor te azon szerencsések közé tartozol majd, akik boldog párkapcsolatban élnek, stb. Szerintem ez hatalmas dolog. Nézd meg itt a kérdéseket, hány emberrel bunkó a szerelme, hányt vágnak át, stb.
Szóval szerintem nagy igény egy olyan lányt találni.
De nem is érdemes mással összejönni, azért írtam hogy ne is add lejjebb.
A lányok mindig azt sz**ják le,aki igazán szeretné őket.Aki ténylegesen törődne velük azok másod rendű számban mennek.Valahogy nem veszik észre és általában a szemét alakokkal hamarabb össze jönnek.Ezért is lett sok férfi gonosz és kiábrándult e téren.
Ezért is van sok olyan eset,ha pl randiról van szó,inkább a haverockkal mennek sörözni.Sokat csalódtak és már bele untak az egész dologba.
Lassan én is :)
Velem is azért van ez,hogy alkalmi kapcsolatokba ugrálgatok ide oda.Nem szórakozásból (hozzáteszem.)
Azért te ne add fel haver.Eljön a te időd is.Én szurkolok.
merrefelé laksz?:D
olyan ismerős ez amit mondasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!