Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj, hogy én olyannal akarok kapcsolatot csak akivel örökre akarok lenni? Más nemérdekel, csak aki télleg komolyan gondolja, és nemérdekelnek a futókalandok.
Úgy nem is szabadna kapcsolatba belemenni, hogy nem érzed azt, hogy vele akarsz örökre maradni. Más kérdés, hogy ez valóban összejön-e. De a szándék fontos.
Futókalandos tapasztalat pedig nem feltétlenül szükséges, hogy majd boldoggá tudd tenni a kiválasztottad, sőt, az a legjobb ha egyenesen és csak rá tudsz hangolódni. Minden egyéb valaha volt partner csak zavaró tényező lehet. Avagy ha már adtál darabokat a szívedből valakinek, már nem tudod az egészet odaadni senkinek.
Bár ez egyénfüggő, univerzális recept nincs.
"Te is láttad a tegnap esti kérdést? xD"
Jah... A másik túlidealista balfax. Beszóltam annak is, de hiába. Mindig van pár szintén idealista hülye aki megnyugtatja őket h nem ez így teljesen rendben van. Pár év múlva meg majd visszajönnek azt kiírnak egy olyan kérdést hogy: "23 éves vagyok és szűz, már nem bírom, ez örökké így marad? Miért nincs szerencsém a nőkkel? Mindegyiknek csak a gazdag/jóképű/kigyúrt pasik kellenek." "
Szerintem sem baj. Kell egyvalaki, akiben megbízik az ember, megvan az összhang, megértés és vonzalom (persze ezek kölcsönösen), és ennyi elég. Engem sem érdekelt soha, hogy minél több lányt megdugjak meg kipróbáljak.
Ebből adódóan még szűz vagyok, mert nehéz így 20 évesen egy tényleg komoly társat találni akire illenek a fenti feltételek, de nem lehetetlen. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!