Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nyilvános helyen, pl....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nyilvános helyen, pl. utcán, parkban, moziban ha a párotok benyúl a nadrágotokba, hogy reagáltok?

Figyelt kérdés

Excsajommal sokszor csináltam és jó volt, viszont a többi csaj kiakadt erre, és nem egészen értem mi ezzel a baj?

Pl. sétáltunk, kicsit rossz kedve volt, én a derekát karoltam át, és benyúltam megsimogatni a fenekét, mire hirtelen körbe nézett, és nevetve mondta: "Húzd már ki a kezed te idióta!" és egyből jó lett a hangulat.

Mások viszont kiakadtak az ilyesmire. Ez tényleg annyira rossz dolog?

25-30 körüli korosztály

febr. 16. 21:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Pff olyat kapna hogy máskor nem jutna eszébe.
febr. 16. 21:45
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Paraszt proli dolog. Nem lennék együtt ilyen agyilag zokni csávóval, a felnőtt férfiakat szeretem, akik tudnak alkalomhoz illően viselkedni.
febr. 16. 21:45
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Én nem vagyok egy prűd csaj (sőt), de ez a nyilvános helyen való fogdosás iszonyú proli dolog, nekem sem tetszene.
febr. 16. 21:47
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Az első barátnőd egy suttyó proli volt mint te, idővel meg az emberek jobb esetben okosodnak, de te megmaradtál egy suttyó proli szinten. Egyébként egy normális gatyába meg nem lehet csak úgy belenyúlni, nem macinacba kell proliskodni.
tegnapelőtt 00:00
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Férfiként mondom, hogy nőfüggő a dolog, mint a fülbe nyalás. Meg nem tanuk előtt kell csinálni.
tegnapelőtt 02:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Kiakadnék, mert nem vagyok egy türhő paraszt p...a, és nem is olyan párt keresek magamnak.
tegnapelőtt 06:59
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Ez a 70IQ-s telepi c..ány szint...
tegnapelőtt 12:16
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes válaszok. 24 voltam, barátnőm 4X. Ő mindig a f@rkamat fogta meg az utcán.

És nem olyan volt, mint a 7. válaszban. Budai, 2 diplomás, 180 centis, MILF.

tegnapelőtt 13:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
8: attól, hogy vki nem telepicigány, lehet telepicigány viselkedésű. Láttam pár diplomás férfit is köpködni, attól még nem lesz elegáns, értelmiségi viselkedés.
tegnapelőtt 13:11
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
9. Hazudsz! Itt a Gyakorin olvastam, hogy a diplomás emberek nem ilyenek. Ilyen dolgokat csak a buta, analfabéta, igénytelen, proli, melós emberek csinálnak csak, akik dolgoznak, fizikai melót. A roma közösség tagjai pedig egy csodálatos kultúra képviselői, akik csak próbálnak túlélni, az elnyomó, náci, SS, fasiszta, magyar állatok elnyomása alatt. >:)
tegnapelőtt 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!