Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom nyilváno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom nyilvánosan felemeli a hangját velem?

Figyelt kérdés
Gyakran van hogy nyilvános helyen (pl.baráti társaság) valamiben nem értünk egyet, és elkezd velem indulatos lenni,felemeli a hangját,és megalázva érzem magam. Mikor négyszemközt szembesitem ezzel hogy rosszul esett,akkor azt mondja hogy ő nem kiabált,csak felemelte a hangját. (Szerintem ez majdnem ugyanaz) Többször is beszéltem vele arról hogy alapból érzékenyebb vagyok arra ha egy férfi agresszívan viselkedik,(gyerekkori trauma) és úgy tűnik nem nagyon veszi ezt figyelembe. Ha ezek után nem beszélek vele,akkor azt mondja durcizok,meg dramazok, de egyszerűen nem tudok úgy tenni mintha egyáltalán nem bantana,és úgy tenni mintha nem történne semmi. Hogyan ertessem meg vele hogy alapból bánt ha felemeli a hangját,pláne ha ezt nyilvánosan teszi más ember előtt? Vagy hogyan kene le reagálni ezt “durcizas” nélkül?

2023. febr. 1. 14:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
80%

Egyszerű: holnaptól ne legyen a párod.

De nem fogod, mert bár azt mondod, hogy te utálod az ilyen viselkedést, vagy annyira lelkileg sérült, hogy mégis egy ilyen láncoljon magához.

2023. febr. 1. 14:44
 2/32 anonim ***** válasza:
71%

Tehát mit tegyél, ha alapvetően sem tisztel, és semmibe vesz? Nem csak nyilvánosan, de ezek szerint egyébként is. Mondjuk dobd ki. Nem fogod tudni veled megértetni, ráadásul az arra tett kísérleteidet is majd hisztinek fogja beálíltani. Az ilyen nem tárgyalóképes fél. Nem érdemes rá időt pazarolni.

Egyébként olyan fura... az hogy van, hogy nekem egyszer sem jutna eszembe "felemelni a hangom" a barátnőmre?

2023. febr. 1. 14:50
 3/32 anonim ***** válasza:
15%
Kezdjük ott, hogy min emeli fel a hangját? Biztosan nem ok nélkül.. Talán valami olyat mondhatsz amit nem szeretné, hogy tudjanak a barátok és így jelzi. Amúgy meg ha ennyire érzékeny a kis lelked, hogy veled szemben nem emelheti fel a hangját senki egy kicsit sem akkor inkább tarts macskákat. Jobban jár mindenki.
2023. febr. 1. 14:54
 4/32 A kérdező kommentje:
Koszi a jó tanácsot,tartok cicákat. :) Egyébként általában bagatell dolgokon akad ki, hogyha valamiben ütközik a véleményünk, és normál érvelés helyett azt választja hogy inkább kiabálva érvel,hátha úgy jobban meggyőz.A barátokat csak példának hoztam fel. Mondhattam volna a Tescot, vagy éttermet is. A hangsúly azon volt hogy nyilvánosan.
2023. febr. 1. 15:08
 5/32 anonim ***** válasza:
79%
Pattintsd le.
2023. febr. 1. 15:11
 6/32 anonim ***** válasza:
10%

Férfiként írom!

NE okoskodj! Bólints rá mindenre amit mond!

Mi férfiak a legtöbbször ezt csináljuk. Meghallgatjuk a baromságaitokat, magunkban megjegyezzük, hogy ez milyen hülye pitsha, majd mosolyogva bólintunk. Ti örültök, nekünk meg nyugalom van.

2023. febr. 1. 15:13
 7/32 anonim ***** válasza:
71%

Férfiként inkább fogd be...

Mert nem néma Levente, hogy qssoljon miközben a drága párja nyilvánosan IS alázza!

2023. febr. 1. 15:21
 8/32 anonim ***** válasza:
9%
7. De nem alázná, ha kussolna, és nem okoskodna.
2023. febr. 1. 15:32
 9/32 anonim ***** válasza:
76%

De te a töködből szívtad ki, hogy amúgy még ha igaz is lenne, hogy nem kötne belé? Szerinted normális Tescoban a kaja miatt ordítani? Mert szerintem egy kicsit sem az.

És amúgy sem okes, hogy nem tiszteli a párját... Még gondolatban sem, mint te teszed:

"hülye pcsa!"

Na akkor én meg leirom hülye fsz vagy :)

2023. febr. 1. 15:41
 10/32 anonim ***** válasza:
69%
Kesobb lehet 1 lehet 5 ev de majd jol gyomorba rug vagy a hajadnal fogva elrangat a baratok elott , mett o csak megemeli a hangjat. Remelem tudod , hogy ezt hivjak rejtett agresszionak es indulatkezelesi problemai vannak velhetoen.
2023. febr. 1. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!