Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan hogy a párotok/volt párotok nagyon megalázott titeket nyilvánosan pl valami beszólással vagy bármi mással?
A legelso baratom egyszer igen. 14 voltam o meg 19, a munkatarsaival voltunk vmi kocsmaszeru helyen (ez igy nagyon gazul hangzik, a hattersztorihoz hozzajon, h en egy eleg intro kis elitgimibe jaro jokislany voltam akkoriban, akinek epp haldoklott az anyja,ezert kb egesz nap chat.hun logtam, es ott ismerkedtunk meg. Meg duci lanykent orültem h vegre tetszem vkinek...) akkor o meg egy masik csajba volt szerelmes mint kiderult, en csak potlek voltam... aztan volt nala egy uveg kola, mondtam legyszi bontsd ki, szeretnek inni. Eloszor ki se akarta bontani h nem ad. Aztan kibontotta es odavagta elem "ugy nyeled mint a...." nem mondta ki a mondat veget de mki tudta, kinos csend volt sztem a tobbiek ereztek kellemetlenul magukat helyette.
Hat. Ez igy veggigondolva eleg durva:S amugy kesobb utana megvaltozott es nem maradt ekkora tirpak, azota masik baratom van persze, tobb lett az onbecsulesem nekem is, manapsag mar nem nyelek le ilyesmit. Nem hagyott bennem akkora nyomot de azert most rossz volt leirni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!