Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom nyilváno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom nyilvánosan felemeli a hangját velem?

Figyelt kérdés
Gyakran van hogy nyilvános helyen (pl.baráti társaság) valamiben nem értünk egyet, és elkezd velem indulatos lenni,felemeli a hangját,és megalázva érzem magam. Mikor négyszemközt szembesitem ezzel hogy rosszul esett,akkor azt mondja hogy ő nem kiabált,csak felemelte a hangját. (Szerintem ez majdnem ugyanaz) Többször is beszéltem vele arról hogy alapból érzékenyebb vagyok arra ha egy férfi agresszívan viselkedik,(gyerekkori trauma) és úgy tűnik nem nagyon veszi ezt figyelembe. Ha ezek után nem beszélek vele,akkor azt mondja durcizok,meg dramazok, de egyszerűen nem tudok úgy tenni mintha egyáltalán nem bantana,és úgy tenni mintha nem történne semmi. Hogyan ertessem meg vele hogy alapból bánt ha felemeli a hangját,pláne ha ezt nyilvánosan teszi más ember előtt? Vagy hogyan kene le reagálni ezt “durcizas” nélkül?

2023. febr. 1. 14:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
21%
Én inkább attól tartok, hogy a 11 14 17 19 és még ki tudja előtte nem az összes választ ő írta e, egyszer mikor kitör, kihal a Föld. Inkább valaki legyen már bakker természetes mint ilyen hülye lefojtott pcsa akiben annyi agresszió van a szövege alapján mint egy fél városban együtt, de ő "kezeli".
2023. febr. 1. 20:34
 22/32 anonim ***** válasza:
59%
#21 mióta lett teljesen oké állatként viselkedni? Az ember attól ember, hogy tud uralkodni magán. Nem kiabál minden apróságért, ha valami nem úgy megy, ahogy neki tetszik. És az az agresszív, aki civilizáltan viselkedik? Te jó ég 🤦🏻‍♀️
2023. febr. 1. 20:37
 23/32 anonim ***** válasza:
33%
Nyilván mindenki magából indul ki. Nekem ha valaki azt mondja felemeli a párja a hangját, nem egy üvöltést fogok elképzelni, hanem csak egy feszült szituációt ami természetesen elmúlik...te meg olyanokat képzelsz el hogy már krimit lehetne belőled írni... Szerintem menjél el indulatkezelési tanfolyamra, de minimum paranoiás vagy.
2023. febr. 1. 20:41
 24/32 anonim ***** válasza:
#23 elolvastad a kérdést? “valamiben nem értünk egyet, és elkezd velem indulatos lenni,felemeli a hangját,és megalázva érzem magam.”
2023. febr. 1. 21:00
 25/32 anonim ***** válasza:

Ha gyermekkori trauma, akkor mintát másolsz.

Inkább pszichológushoz menj hogy miért ilyenekhez vonzódsz

És dobd ki amíg lehet

2023. febr. 2. 01:25
 26/32 anonim ***** válasza:
Apád is ilyen volt vélhetően..
2023. febr. 2. 01:58
 27/32 anonim ***** válasza:

...hát, én még a hűziállatom lelkivilágát is tisztelem. Úgy beszélek vele, mint a kedbesemmel.Galambom van és rajong értem, imádattal néz rám mint egy ember, úgy néz, bámul az arcomba, nagy nagy imádattal.

Volt egy barátnőm, aki lelki sérült volt mert megcsalta a férje. Így ismertem meg.

Úgy bántam vele, szeretettel és kölcsönös tisztelettel, szeretettel hogy lelkileg egyenesbe jött.

Aztán az anyja erőszakkal megzsarolta. Kirúgatta a munkahelyéről, hogy ne kösse ide semmi a fővárosba, és menjen vissza hozzá kapálni mert kellett neki a földműves kéz.

Azt mondta, csak azért engedte fel pestre, hogy kigyógyuljon a lelki betegségéből. Amikor megismetm, még erps gyóguszereket szedett a lelki sérülése miatt.

Végül azt mondta az anyja 6-7 év velem élése után, amikir a családjukban a nagyapja meghalt, hogy kitagadja a családi örökségből, ha itt marad velem és nem költözik haza földet művelni.

Akkor "ideiglenesen" visszament kapálni az anyjának, de nem engedte vissza, terrorizálta az akkor már huszonhat éves lányt.

Ő még utána vidékről is mindig hívogatott telefonon naponta, hogy hiányzom neki és nagyon unatkozik otthon.

Mondtam, jöjjön vissza.

Ők olyan család voltak, akik elnyűttek két agresszív apát, akik mindketten kékre-zöldre verték a családot. A szomszédaik meséltek sok mindent róluk.

...na fe visszatérve...

Nekem meg Ő, a lány hiányzott nagyon, de az anyja mindenféle diktatórikus trükkel (amivel az összes férfit elüldözték a családjukból) vissza tartotta. Az anyja nekem is nekem akart jönni, amikor ott voltam náluk nyaranta. Ők ehhez voltak szokva.

A lány már azt mondta amikor ott volt már az anyjával, vissza jönne, de az anyjától tart, hogy kitagafja az örökségéből.

Végül az anyja csak úgy tudta otthon tartani, hogy keresett neki valakit helyettem.

Na persze teljesen összeomlottam lelkileg, hogy ezért érdemes jól bánni valakivel?! Hát nem!!!

Nem érdemlik meg, visszaélnek vele!

Csak kihasználnak. Vissza élnek azzal ha jó vagyok valakihez!

Eddig mindig így volt.

A nők csak azt tisztelik, ha valaki durván, keményrn bánik velük.

Akivel erről beszélek, azt mondja szembe, hogy ez nem igaz, de a gyakorlat azt mutatja, csak ahhoz ragaszkodnak aki keményen parancsol nekik. Miért, nem tudom.

Ez olyan furcsa paradoxon.

Itt a példa:

A krdező is hogy ragaszkodik a párjához, aki olykor keményebben szól neki.

Ha finoman beszélne mindig, akkor előbb vagy utóbb biztos akadna valaki, aki keményebben beszél vele, férfiasabban és az valamiért mindig érdekesebb a lányoknak, és azért tudja elcsábítani a keményebb viselkedésű férfi a nőt. Ilyen a női lélek.

Vágyik a kemény határozott férfira, de ha ez megmutatkpzik minden estben, azt már hibának érzi.

Persze ez tényleg hiba, ha valaki keményebben viselkedik.

..de ha nem, akkor meg unalmassá válik akit le kell cserélni.

Nagyon kényes egyensúlyon múlik, hogy valaki se unalmas bólogató jános ne legyen, se bántóan határozott.

Ilyen szinte mem is létezik, legalább is nem nagyon.

2023. febr. 2. 11:20
 28/32 anonim ***** válasza:
64%
Erdekes ha mar a szakitast mondjuk akkor egybol vigyorgosba megy at a kerdezo meg hirtelen mar nem is akkora gond... aki ennyire elnyomja az elveit es a kapcsolatban pincsi marad annak majd lesz mit meselni sok ev mulva az uj parjanak hogy milyen idiota volt azert mert nem lepett le idoben .
2023. febr. 2. 13:57
 29/32 anonim ***** válasza:
83%

"Ha finoman beszélne mindig, akkor előbb vagy utóbb biztos akadna valaki, aki keményebben beszél vele, férfiasabban és az valamiért mindig érdekesebb a lányoknak, és azért tudja elcsábítani a keményebb viselkedésű férfi a nőt. Ilyen a női lélek."

Hatalmas tévedésbe vagy ha azt hiszed ez csak a nőkre igaz. Csak nem keménynek kellene fogalmazni hanem határozottnak. Minden ember vonzódik azokhoz, akik határozottnak félelem nélkülinek tűnnek, férfiak ugyanígy azokhoz a nőkhöz vonzódnak akik megszüntetik a bizonytalanság érzésüket.

2023. febr. 2. 14:44
 30/32 A kérdező kommentje:

28- Nem a szakítás tanácsára reagáltam “vigyorgosan”. Milyen elvekről lenne szo amit elnyomok? Tanácsot kértem,hogyan kene le reagálni egy adott szituációt. Kaptam használható,és kevésbé használható tanácsokat. Többnyire azokra a “tanácsokra” reagálok amiket nem igazán tudok hova tenni,vagy az információ hiány miatt tévesek. Továbbra is fenn áll a probléma,(nem tudom honnan is jött pontosan ez a következtetés hogy nem)

ami miatt kiirtam a kérdést,hisz ha nem így volna,már törölve lenne a kerdés. :)

2023. febr. 2. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!