Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a párom nyilvános helyen ne fogdossa a fenekemet?
Alapvetően nem zavar, ha csinálja, tök jó, de ne mások előtt már. Rá szoktam szólni ilyenkor, de mindig le tud annyival, hogy jó-jó, nem csinálja. Esetleg közli velem, hogy olyan aranyos a reakcióm ilyenkor.
Értem, hogy tetszik neki, nagyon jó, örülök neki, de eléggé zavaró, hogy már a haverjaim is azon viccelődnek, hogy a barátnőm random rámarkol a fenekemre mondjuk egy házibulin.
Ja, te vagy a pasi, kár, fájt volna neki. 😈
Akkor egyszerűen csak hagyd el.
Fogd meg cserébe a mellét 😂 s ha elképedve rádnéz akkor közlöd vele, béjbi' kértem már hogy ne fogdosd az alvázam, mert akkor én is megfogom a pejslid.
Amúgy ha kéred és mégis csinálja az egyfajta hatalmi próba - pontosabban a domináns viselkedése érvényre juttatása veled szemben, hogy azért is megcsinálhatja veled.
#1,2 Nem akarom se bántani, se szakítani vele.
#3 Mire gondolsz?
#5 Miért kérdezel baromságokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!