Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a párom nyilvános helyen ne fogdossa a fenekemet?
Alapvetően nem zavar, ha csinálja, tök jó, de ne mások előtt már. Rá szoktam szólni ilyenkor, de mindig le tud annyival, hogy jó-jó, nem csinálja. Esetleg közli velem, hogy olyan aranyos a reakcióm ilyenkor.
Értem, hogy tetszik neki, nagyon jó, örülök neki, de eléggé zavaró, hogy már a haverjaim is azon viccelődnek, hogy a barátnőm random rámarkol a fenekemre mondjuk egy házibulin.
Csináld neki te is! Hogy érezze át, milyen megalázóan kínos, amikor az intimitást a nyilvánosság elé viszi. Mások előtt pl nem csókolózunk. Az kettőnk ügye. De főleg nem érintjük egymást derékon alul, legfeljebb egymás kezét, de azt sem.
Mi lenne, ha te megfolyton az ő melleit markolásznád mások előtt?
Mielőtt szakítanék, megbeszélném a barátaimmal, hogy megleckéztetem, és előttük elkezdeném markolászni a mellét, s ha tiltakozik, akkor nekiszegezném: mire föl, amikor te mindenki előtt azzal aláztál, hogy a fenekemet fogdosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!