Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a párom nyilvános helyen ne fogdossa a fenekemet?
Figyelt kérdés
Alapvetően nem zavar, ha csinálja, tök jó, de ne mások előtt már. Rá szoktam szólni ilyenkor, de mindig le tud annyival, hogy jó-jó, nem csinálja. Esetleg közli velem, hogy olyan aranyos a reakcióm ilyenkor.
Értem, hogy tetszik neki, nagyon jó, örülök neki, de eléggé zavaró, hogy már a haverjaim is azon viccelődnek, hogy a barátnőm random rámarkol a fenekemre mondjuk egy házibulin.
2024. máj. 23. 19:44
11/24 anonim válasza:
Hát nem tudom, de ha abba is hagyja nagy nehezen, biztos, hogy rá van már szokva, más pasikat is fogdosott akkor más dologban nem fogja megadni a tiszteletet neked. Nincs tekintettel az érzéseidre és nem veszi észre, hogy mennyire lejáratja magát (Most ha férfi lenne ugyanezt írnám mielőtt belém állna valaki...). Nekem úgy tűnik, hogy egyáltalán nem vesz téged komolyan, vagy síkhülye. Hogyan lennél már aranyos ha tök ciki az egész szituáció és mérges is vagy?
12/24 anonim válasza:
Nem kérdezek baromságokat, csak ez kábé 16 éves korig menő férfiaknál, nők meg kábé addig nézik el ezt egy férfinak. Én biztos nem könyörögnék feszt, hogy ne alázzanak szarrá, de te tudod... Csecsemő tán, hogy nem ért a szép szóból?
13/24 anonim válasza:
Mondjuk meg kellene rendesen baxni vagy gyakrabban.. ha nem teljesited az igényeit akkor idővel megfog csalni..
14/24 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy simán ki kéne csavarnod a karját egy szigorú "elpofáztam bazdmeg"gel!
Ha a szép szóból nem ért
15/24 anonim válasza:
Nem érdekli, hogy megsérti a határaidat. Annál jobban csinálja. Én ellökném a kezét, ha a szép szóból nem ért.
16/24 anonim válasza:
14. Persze csavarja ki a lány kezet.. értelmes vagy..
17/24 A kérdező kommentje:
#14 De az fájna neki. Nem szeretném bántani a barátnőmet.
2024. máj. 27. 22:09
18/24 anonim válasza:
Kik vagytok? Atya ég! Tiszta kellemetlen, hogy ilyenen vitakozik egy fiú a többi nyomival.
Örülj, hogy a csajod imádja a feneked és fogdos. Eljöb az az idő amikor nem lesz ez. Hidd el! Addig élvezd a pillanatot!
19/24 anonim válasza:
Kiabálj rá társaság előtt, lehet elszégyelli magát és többet nem csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!