Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megőrülök, annyira félek, mit...

Megőrülök, annyira félek, mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap szeretkeztünk a barátommal és volt náluk egy óvszer, de először nem húzta fel, mert ugy könnyebben bement és később felhúzta, aztán elélvezett és levette, nem belém élvezett kivette elötte! Aztán levette a gumit és utána amikor mégegyszer berakta ugyanazt a gumit vette fel! Rettegek hogy terhes leszek, mit csináljak? Kb.2 hete is eseményutánira volt szükségem,és nagyon nehezen jutottam hozzá, tehát azt nem szeretnék ujra bevenni meg drága is nagyon. Jah, és még az a helyzet hogy én nem olyan régen kb 2 hete vesztettem el a szüzességemet és utána minden szexuális együttlét után vérezni szoktam egy kicsikét és most nem véreztem egyáltalán, ugye nem az miatt mert teherbe estem? Egy fiatal lány
2010. szept. 11. 14:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ennyire értetlen ...ondó került beléd szóval minden esélyed megvan rá hogy terhes vagy!!!
2010. szept. 11. 14:59
 12/62 A kérdező kommentje:
És szerintetek mitől nem véreztem most?
2010. szept. 11. 14:59
 13/62 A kérdező kommentje:
De van olyan ember aki sosem védekezik csak mindig kiveszi mielött elélvez és mégsem esik teherbe ugye? Nem vaygok értetlen annyira, csak nagyon félek és nem is a terhességtől hanem anyutól! :(
2010. szept. 11. 15:01
 14/62 A kérdező kommentje:
De most miért kell itt húzni az agyamat meg felidegesiteni? Ez komoly dolog, nem vicces szerintem4
2010. szept. 11. 15:04
 15/62 anonim ***** válasza:
100%

igen van olyan aki nem védekezik és mégsem ...én is ilyen vagyok, 3 éve élek szexuális életet nem használtunk gumit soha nem szedek gyógyszert sem...

barátnőm egyszer nem védekezett és el sem ment a csávó és lám mégis tehess lett...de egyén függő hogy kire hogy hatnak ezek

Aktus után 2 héttel csinálj egy tesztet és akkor vagy meg nyugodsz vagy nem ...többet nem tehetsz.

De most komolyan hány éves vagy?

2010. szept. 11. 15:08
 16/62 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, és ha terhes leszek akkor elvetetni ugy lehet csak ha szülő is tudja ugye?
2010. szept. 11. 15:11
 17/62 anonim ***** válasza:
Valóban, ez nem vicces, hanem szomorú, és szánalomraméltó, hogy vannak ilyen felelőtlen és tájékozatlan tinik.
2010. szept. 11. 15:13
 18/62 anonim ***** válasza:
100%

15 éves vagyok, és ha terhes leszek akkor elvetetni ugy lehet csak ha szülő is tudja ugye?

Igen.

2010. szept. 11. 15:14
 19/62 anonim ***** válasza:

Az abortusz, mint minden mesterséges beavatkozás a szervezet természetes folyamataiba, kockázattal járhat. Az abortusz során a méhszájat, s a nyakcsatornát kitágítják, mely fokozza a fertőzés veszélyét, illetve egy későbbi terhesség során fennáll a veszélye, hogy a nyakcsatorna idő előtt kitágul, mely koraszüléshez vezethet.

A megtermékenyült pete eltávolítása során sérülhet a méh fala. A másik kockázati tényező a meddőség lehetősége. Felnőtt nők esetében 38 %, míg fiatalabb nők esetében akár 50 % is lehet a meddőség kialakulásának esélye.

2010. szept. 11. 15:15
 20/62 A kérdező kommentje:
Én nem akarnám elvetetni, de anyukám nem engedné megszülni!
2010. szept. 11. 15:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!