Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megőrülök, annyira félek, mit...

Megőrülök, annyira félek, mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap szeretkeztünk a barátommal és volt náluk egy óvszer, de először nem húzta fel, mert ugy könnyebben bement és később felhúzta, aztán elélvezett és levette, nem belém élvezett kivette elötte! Aztán levette a gumit és utána amikor mégegyszer berakta ugyanazt a gumit vette fel! Rettegek hogy terhes leszek, mit csináljak? Kb.2 hete is eseményutánira volt szükségem,és nagyon nehezen jutottam hozzá, tehát azt nem szeretnék ujra bevenni meg drága is nagyon. Jah, és még az a helyzet hogy én nem olyan régen kb 2 hete vesztettem el a szüzességemet és utána minden szexuális együttlét után vérezni szoktam egy kicsikét és most nem véreztem egyáltalán, ugye nem az miatt mert teherbe estem? Egy fiatal lány
2010. szept. 11. 14:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:

2 hete szexelsz és már esemény utáni is volt már?

Barátod egy gumit kétszer?

Na jól egymásra találtatok asszem!

9 pulya után se álljatok meg!

2010. szept. 17. 08:44
 52/62 anonim ***** válasza:
xDDDDDDDDDDDD
2010. szept. 17. 22:30
 53/62 anonim ***** válasza:
csináltál tezstet? mi lett az eredmény?
2010. szept. 20. 18:32
 54/62 A kérdező kommentje:
Nem csináltam, mert nincs pénzem rá! De remélem, hogy nem vagyok az, bár már belenyugodtam, hogyha kiderül hogy az vagyok akkor nem lesz mit tennem megkell szöknöm itthonról!És ezt most halál komolyan mondom, mert anya megver ha az vagyok!
2010. szept. 21. 19:30
 55/62 anonim ***** válasza:
eleg h*lye anyad lehet...mondjuk, mit is vartunk h ha ilyen kurv*t nevelt a lanyabol?
2010. szept. 25. 22:03
 56/62 anonim ***** válasza:
de gyökér...XD b+ nemtudsz azzal a b*uzival összeb*aszni pár k*urva ezret vagy nemtudom mennyibe kerül az a kib*aszott teszt hogy megnézzétek? g*eci nagyon balf*aszok vagytok de... áh erre nemtudok mit mondani... ha apád lennék vagy... nemik kell hogy az apád legyek akkor is ugy pofon basználak-.- nem szoktam nöket bántani de ha egyszer ilyen retardált vagy akkor más nem segit!! jah a parasztodrol ne is beszéljünk... öt kinyirnám!!
2010. szept. 25. 22:48
 57/62 A kérdező kommentje:
Parasztom? Ezt nem értem! Miért? Egyébként apu 9 éves koromba meghalt!
2010. szept. 26. 20:54
 58/62 anonim ***** válasza:

És isten mondá!

Baszni a kutya is tud, de felelősséggel élni csak az ember.

Mindenki álljon arra az oldalra ahova való.

ember-----------állat

tudatos gyerek csinálás csak a dugás,utána meg sírás

2010. szept. 29. 08:47
 59/62 anonim ***** válasza:

azért parasztod mert egy gyökér f*asz szopó. sik hülyék vagytok mind 2-en. te itt sirsz hogy mi lessz ekkor meg akkor aztán honnan a f*aszbol tudjuk ha te 200 km-re laksz?

tesztet b*aszol csinálni k*urva sok értelme volt feltenni a kérdést ha még 1 kibeb*aszott tesztet sem vagy hajlandó csinálni-.- a "parasztod" meg csak ül aztán néz ö akár mikor elhagyhat b*aszik az egészre 100% hogy nem fog melletted álni 1 gyerekkel! megk*urt elb*aszta ennyi.

de ez tiszta idöpazarlás nemis értem hogy minek irok ennyit ha sz*arsz az egészre-.- sztem a többiek is azért osztanak mert látják hogy gyökér vagy ahhoz is hogy 1 k*urva pálcát lehugyozz.

2010. szept. 29. 20:39
 60/62 anonim válasza:
Hátha télleg terhes lettél tőle akkor már rég szültél szal csak a kíváncsiság kedvéért terhes lettél?
2010. okt. 10. 12:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!