Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megőrülök, annyira félek, mit...

Megőrülök, annyira félek, mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap szeretkeztünk a barátommal és volt náluk egy óvszer, de először nem húzta fel, mert ugy könnyebben bement és később felhúzta, aztán elélvezett és levette, nem belém élvezett kivette elötte! Aztán levette a gumit és utána amikor mégegyszer berakta ugyanazt a gumit vette fel! Rettegek hogy terhes leszek, mit csináljak? Kb.2 hete is eseményutánira volt szükségem,és nagyon nehezen jutottam hozzá, tehát azt nem szeretnék ujra bevenni meg drága is nagyon. Jah, és még az a helyzet hogy én nem olyan régen kb 2 hete vesztettem el a szüzességemet és utána minden szexuális együttlét után vérezni szoktam egy kicsikét és most nem véreztem egyáltalán, ugye nem az miatt mert teherbe estem? Egy fiatal lány
2010. szept. 11. 14:22
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:

Jajj, te lány! :( A barátoddal szakíts, nem szeret. Ezt most megmondom. Próbálj szerezni esemény utáni tabit mindenképp. Ha kell, lopj anyudtól pénz, mert ez nem olyan dolog, amit el lehet viccelni. Szorítok neked!

15L

2010. szept. 11. 21:04
 32/62 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy negatív vagy pozitív a teszt.
2010. szept. 11. 23:13
 33/62 anonim ***** válasza:

ez fájt!!!

ilyent még énsem tudtam volna kitalálni!!!!!!!!!!!!!

1 ovszer 2X?XD ne viccelj már. végigolvastam a komikat és muszáj volt elhinnem:D erre nemlehet mit irni. itt valakivel nagyon nagy baj van!! én biztos nem csináltam volna ilyent még ha sirsz érte akkor sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hát ez van.................................

2010. szept. 12. 00:13
 34/62 anonim ***** válasza:
62%

Nyugodj meg ...

Megvan az esély de nyugodj meg:)

figyelj... Meséld el, hogy hogy történt.. Mármint hogy vette fel a használt óvszert? kimosta? kifordította? vagy csak simán megint ráhúzta?

Nem te vagy a hibás, hanem ő.. Szerintem beszélj anyukáddal, vagy a fiú szüleivel...

Hidd el, nem téged fognak hibáztatni hiszen ha a pasid nem használt óvszert vett volna fel akkor nem lenne most baj.

Jegyezd meg, hogy soha nem szabad így csinálni.. se óvszer nélkül, lehet valakinek nem jön össze, de nem tudhatod :\

Hajrá csajszi^^

12L :b

2010. szept. 12. 11:24
 35/62 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy én azt nem tudom hogyan vette fel, mert egyszer megkérdzem tőle:Rajtad van a gumi? Erre ő:ja, nincs , mindjárt felhúzom! Annyira ideges lettem!
2010. szept. 12. 16:37
 36/62 A kérdező kommentje:
De nem tudok mégegyszer eseményutánit venni, mert múlkor is egy ismerősömnek adták ki repcept nélkül és utólag kellett egy recept és egy másik ismerősöm ment el feliratni! lhetetlen, hogy mégegyszer szerezzek! Pénzem pillanatnyilag lenne rá, meg anyutól egyébként se kérnék, mert nem tudja hogy már nem vagyok szűz!
2010. szept. 12. 16:40
 37/62 A kérdező kommentje:
Jah, és még egy fontos gondolat: Tegnap amikor fürdés után megtörölköztem akkor a fehér törölköző egy picikét véres lett! Nekem szokott ugy lenni, hogyha nagyon ideges vagyok akkormegjön, de tegnap csak az a kis vér volt és azóta semmi! Az mitől lehetett? ha véreztem kicsit, akkor ugye már lehetetlen hogy terhes vagyoK?
2010. szept. 12. 16:42
 38/62 anonim ***** válasza:
4%
életemben nem láttam még ekkora gyökeret mint te.TUDOD MIT??????????? MEGÉRDEMLEEEED nagyon nagyon megérdemled aki ilyen hülye az az életre se való.. remélem terhes leszel xD
2010. szept. 12. 17:12
 39/62 anonim ***** válasza:
8%
ki az a hülye aki azt gondolja ha vérzik nem lehet terhes? TE VAGY AZ A HÜLYE! még ha megjön akkor is lehetsz terhes..Minek kellett neked szexelni?
2010. szept. 12. 17:16
 40/62 anonim ***** válasza:
10-12 nap mulva vegyél tesztet és tesztelj..-.-
2010. szept. 12. 17:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!