Megőrülök, annyira félek, mit csináljak most?
Jajj, te lány! :( A barátoddal szakíts, nem szeret. Ezt most megmondom. Próbálj szerezni esemény utáni tabit mindenképp. Ha kell, lopj anyudtól pénz, mert ez nem olyan dolog, amit el lehet viccelni. Szorítok neked!
15L
ez fájt!!!
ilyent még énsem tudtam volna kitalálni!!!!!!!!!!!!!
1 ovszer 2X?XD ne viccelj már. végigolvastam a komikat és muszáj volt elhinnem:D erre nemlehet mit irni. itt valakivel nagyon nagy baj van!! én biztos nem csináltam volna ilyent még ha sirsz érte akkor sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hát ez van.................................
Nyugodj meg ...
Megvan az esély de nyugodj meg:)
figyelj... Meséld el, hogy hogy történt.. Mármint hogy vette fel a használt óvszert? kimosta? kifordította? vagy csak simán megint ráhúzta?
Nem te vagy a hibás, hanem ő.. Szerintem beszélj anyukáddal, vagy a fiú szüleivel...
Hidd el, nem téged fognak hibáztatni hiszen ha a pasid nem használt óvszert vett volna fel akkor nem lenne most baj.
Jegyezd meg, hogy soha nem szabad így csinálni.. se óvszer nélkül, lehet valakinek nem jön össze, de nem tudhatod :\
Hajrá csajszi^^
12L :b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!