Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mikor veszitek magatoka...

Lányok mikor veszitek magatokat észre?

Figyelt kérdés

Ez más sokadik tapasztalatom, ha egy fiú visszahúzódóbb (mint én) és elhív egy neki tetsző lányt az lepattintja. Főleg mivel még nem volt barátnője (akár nekem) s elgondolkozik rajta miért nem volt a fiúnak és talán megijed vagy arra gondol hogy nagyon defektes.

De abba ugye nem gondol (gondoltok bele) hogy az a fiú mitől lett olyan ugye? Hogy a viselkedésetekkel tetézitek az ilyen szerencsétlenek bajait (mint jómagam)? Ezekbe nem gondoltok bele sohasem? vagy ennyire nem érdekel titeket?

2015. ápr. 6. 13:55
 81/91 anonim ***** válasza:
Ellövök egy blattot, mert az nagyon jó dolog, aztán küldök képet.
2015. ápr. 6. 17:17
 82/91 anonim ***** válasza:
Akiknek küldtem képet, mi a véleményetek? Belátjátok,hogy igazam van, és esélyem sincs?
2015. ápr. 6. 17:32
 83/91 anonim ***** válasza:
Nem látom be,nálad sokkal rondábbaknak van barátnője vagy felesége:)
2015. ápr. 6. 17:35
 84/91 anonim ***** válasza:
Na én tőlem soha senki ne merje rondábbnak nevezni magát.És engem tényleg semmibe vesznek a csajok.De aki szépnek vagy átlagosnak született,az megteheti,ez van,nincs mit tenni és nem is hibáztathatóak érte,engem sem érdekelnek a nagyon rusnya lányok.
2015. ápr. 6. 17:36
 85/91 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne,hogy ti nem is igazán vagytok rondák és jogos a kérdésetek,mert ti tényleg csak a lányok nagy igényeinek estetek áldozatául.De én tényleg rusnya vagyok.
2015. ápr. 6. 17:38
 86/91 anonim ***** válasza:
Mert félnek beismerni,hogy tévednek.Vagy csak saját magukhoz akarják viszonyítani..nem pedig segíteni.
2015. ápr. 6. 17:57
 87/91 anonim ***** válasza:
Pedig nem vettem volna rossz néven, ha leírja a véleményét,akármi legyen is az. Az is lehet, hogy ép nincs a gépnél, de erre nagyon kis esélyt látok, hogy ezért nem reagál.
2015. ápr. 6. 18:03
 88/91 anonim ***** válasza:
Ez van,velem is előfordult már,hogy képet küldtem valakinek aztán baszott valaha is visszaírni...
2015. ápr. 6. 18:22
 89/91 anonim ***** válasza:
Én továbbra sem kaptam képet.
2015. ápr. 6. 20:08
 90/91 Missi_Key ***** válasza:

a választ itt megtalálod:

[link]

[link]

2015. ápr. 8. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!