Lányok mikor veszitek magatokat észre?
Ez más sokadik tapasztalatom, ha egy fiú visszahúzódóbb (mint én) és elhív egy neki tetsző lányt az lepattintja. Főleg mivel még nem volt barátnője (akár nekem) s elgondolkozik rajta miért nem volt a fiúnak és talán megijed vagy arra gondol hogy nagyon defektes.
De abba ugye nem gondol (gondoltok bele) hogy az a fiú mitől lett olyan ugye? Hogy a viselkedésetekkel tetézitek az ilyen szerencsétlenek bajait (mint jómagam)? Ezekbe nem gondoltok bele sohasem? vagy ennyire nem érdekel titeket?
Elsőnek: Nem, csak egyenes választ kb ilyet:
- Nem minket nem érdekel, változtass magadon. vagy
- De belegondoltam már de nekem ilyen nem férfi. Vagy
- Az ilyen életképtelen. vagy
- Ebbe még bele se gondoltam stb stb
Látod te is egy neked tetsző lányt hívsz el,gondoltál már arra,hogy egy neked nem tetszőnél próbálkozz?:D
Nem az a gond,hogy még senkid se volt,egyszerűen csak olyanoknál próbálkoztál eddig akiknek nem jöttél be.
#3 Rendben, akkor válaszolok.
Az élet nem fair. Túl nagy feneket kerítsz a szexnek, a párkapcsolatban és az érzelmeknek. Mintha életcél lenne valakit magad mellé szerezni - holott nem, nincs így (vagyis nem kéne, hogy így legyen). Mindenki egész önmagában is, én nem "valaki másik fele".
Az embereknek szabad akaratuk van és csak azért, mert neked tetszik valaki, nem kötelessége kedvesnek lennie veled (nem, tényleg nem) vagy segíteni neked/szexelni veled/párkapcsolatba lépnie veled. Sok oka lehet annak, hogy valaki lepattint és szerintem még bőven megeshet, hogy te is lepattintasz majd embereket, mert (gondolj ide valami okot).
Néhányan belegondolnak, túlesnek ugyan ezen, sőt, szarabbul járnak, mint te. A te tragédiád nem tragédia. Mindennapos.
Most vagy felállsz, tovább próbálkozol, megpróbálod a pozitív oldalát nézni a dolgoknak, vagy belesüppedsz az önsajnálatba és gyűlölködő féreg lesz belőled. Melyiket szeretnéd? Egy tipp: nem biztos, hogy a második a jó döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!