Ti milyen ideológiával veszitek rá magatokat az ismerkedésre?
Nekem mindig az a problémám, hogy nem tudom, mit tudnék nyújtani a másik félnek, amit nem kaphat meg mástól. Mi az, ami miatt opció lehetnék. Miért ismerkedne velem bárki, amikor ott vannak a többiek is?
Ez visszatart, elveszi az önbizalmam, mert úgy érzem, hogy csak az én saját, önző vágyamból kifolyólag, hogy szeretnék magam mellé valakit, amiatt nem szabad.
Olyan még soha nem fordult elő, hogy valaki engem akart volna, úgyhogy ez is közre játszhat, hogy úgy érzem, hogy nekem kell "elnyerni" valakit, aki úgymond "szívességet tenne" azzal, hogy engem választ.
Mit gondoltok erről? Akinek esetleg hasonló problémája van/volt, az mit tesz ellene?
Szia!
Te fiú vagy lány vagy?
Hány éves vagy?
Mióta próbálkozol? Hány éve?
"Nekem mindig az a problémám, hogy nem tudom, mit tudnék nyújtani a másik félnek, amit nem kaphat meg mástól. Mi az, ami miatt opció lehetnék. Miért ismerkedne velem bárki, amikor ott vannak a többiek is? "
Ezt csak akkor tudod meg ha ismered a másik félt,addig nem.Logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!