Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mikor veszitek magatoka...

Lányok mikor veszitek magatokat észre?

Figyelt kérdés

Ez más sokadik tapasztalatom, ha egy fiú visszahúzódóbb (mint én) és elhív egy neki tetsző lányt az lepattintja. Főleg mivel még nem volt barátnője (akár nekem) s elgondolkozik rajta miért nem volt a fiúnak és talán megijed vagy arra gondol hogy nagyon defektes.

De abba ugye nem gondol (gondoltok bele) hogy az a fiú mitől lett olyan ugye? Hogy a viselkedésetekkel tetézitek az ilyen szerencsétlenek bajait (mint jómagam)? Ezekbe nem gondoltok bele sohasem? vagy ennyire nem érdekel titeket?

2015. ápr. 6. 13:55
 41/91 anonim ***** válasza:
14%
Leírom tisztán és érthetően,hogy nem ilyen tökéletes smink, meg haj típusú plázacicáknál próbálkoztam, hanem átlagos nőknél. persze, hogy hibás voltam én is, hogy nem alakult ki kapcsolat, beismerem, nem születtem jóképűnek. Sokszor esélyt sem kaptam, amikor voltam olyan hülye, hogy ismerkedni akartam nőkkel, hogy bebizonyítsam, hogy én is érek annyit mint bárki más. Szerencsére mára már megjött az eszem, és leszarom a párkapcsolatot. Kellehürnek pedig igaza van.
2015. ápr. 6. 15:09
 42/91 anonim ***** válasza:
Pardon, *keresztények meséje.
2015. ápr. 6. 15:10
 43/91 anonim ***** válasza:
100%
Miért a génjeidre fogod, azt, hogy egyszerűen elsz.artad? Túl nehéz szembenézni azzal, hogy esetleg nem teszel meg mindent annak érdekében hogy ez változzon?
2015. ápr. 6. 15:11
 44/91 anonim ***** válasza:
0%
Azt szartam el, hogy kapásból elutasítottak, csak mert nem vagyok 10/10 külsőre, igazad van változtatni kell, megpróbálok újra megszületni,hátha több szerencsével járok majd. Vagy hogy gondoltad ezt?
2015. ápr. 6. 15:13
 45/91 anonim ***** válasza:
11%
Hehe, mit gondolsz? Szerinted engem (meg a többi srácot) még nem nézett itt le egy nő sem amiatt, mert értelmes kapcsolatom sem volt soha? Dehogynem! :D És az itteni csajok még csak nem is ismernek személyesen, s így kapom tőlük az ívet névtelenül, amivel magyarán cikinek tartják, ha egy férfi tapasztalatlan és/vagy szűz. Teljesen mindegy, milyen a személyiséged, tök mindegy, hogy milyen vagy belsőre, milyen a lelked, lehetsz te akár a világmegváltó jóindulattal teletöltött, nagylelkű férfi is, akkor is kínosnak fogják tartani, ha egy férfi nem kúrta végig a fél várost előttük, hiszen egy nőnek a tapasztalt vezérhím kell, aki kiváló az ágyban, s nem akkor kell megtanítani őt, hogy hogyan rakja be. Ez az igazság, nekem ne papoljon itt egy pіcsa se, hogy neki nem számít, hogy tapasztalatlan-e a férfi.
2015. ápr. 6. 15:13
 46/91 anonim ***** válasza:
Vagy nézzek ki egy nekem tetsző lányt, kötözzem meg, úgy hátha meghallgat, és megtetszik neki a személyiségem? Ez nem fog menni az erőszakosság nem az én stílusom.
2015. ápr. 6. 15:15
 47/91 anonim ***** válasza:
Azt sz.artad el, hogy kifogások mögé bújsz ahelyett, hogy szembenéznél azzal, hogy igenis vannak dolgok amiket megtehetnél, hogy ne legyél nulla, csak ahhoz tenni is kéne valamit. Többmillió embernek sikerült. Mert akarták. Te mit csinálsz? Rinyálsz. Figyeljél rohadtsok embert ismerek de olyannal még nem találkoztam akit a rinyálás előbbre vitt volna. Téged se fog.
2015. ápr. 6. 15:16
 48/91 anonim ***** válasza:
0%
Mint az állatoknál,ezeknek is a vezérhím kell. Ezek magyaráznak nekünk. Ösztönlények.
2015. ápr. 6. 15:16
 49/91 A kérdező kommentje:
Kellehür -nek már megint igaza van!
2015. ápr. 6. 15:19
 50/91 anonim ***** válasza:
7%
Ha leírod nekem a tuti receptet, hogy mit csináljak abban az esetben, hogy egyáltalán szóra méltassanak a nők, akkor mostantól úgy fogok élni, de szólok,hogy nehéz dolgod lesz, ugyanis a külsőm miatt esélyem sincs arra, hogy valaki szóba álljon velem. De ezt is már leírtam ebbe a kérdésbe vagy 3-szor, de te csak hajtod a magadét.
2015. ápr. 6. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!