Lányok mikor veszitek magatokat észre?
Figyelt kérdés
Ez más sokadik tapasztalatom, ha egy fiú visszahúzódóbb (mint én) és elhív egy neki tetsző lányt az lepattintja. Főleg mivel még nem volt barátnője (akár nekem) s elgondolkozik rajta miért nem volt a fiúnak és talán megijed vagy arra gondol hogy nagyon defektes.
De abba ugye nem gondol (gondoltok bele) hogy az a fiú mitől lett olyan ugye? Hogy a viselkedésetekkel tetézitek az ilyen szerencsétlenek bajait (mint jómagam)? Ezekbe nem gondoltok bele sohasem? vagy ennyire nem érdekel titeket?
2015. ápr. 6. 13:55
71/91 anonim válasza:
#70 Hát ez magától értetődik, barátom János. Nem is volt kérdés. :D
72/91 anonim válasza:
Az isten verjen már meg téged, 67%-os. Küldjél már egy képet, mert most már komolyan érdekel, hogy lehetsz annyira ronda, hogy egyetlen egy nőnek se kellesz!
73/91 anonim válasza:
De jó, hogy rengeteg válaszom, ahol leírtam az igazat lepontozták, biztos,hogy a nők voltak, vagy a nőknek nyalizó megalkuvó akármik. Nem szégyenlik az ilyenek magukat? Nyalikák, pfejj. Hát igen, ha valaki leírja,vagy kimondja az igazat, azt el kell hallgattatni, ugye?
74/91 anonim válasza:
"Az isten verjen már meg téged, 67%-os. Küldjél már egy képet, mert most már komolyan érdekel, hogy lehetsz annyira ronda, hogy egyetlen egy nőnek se kellesz!" ma valaki rám írt privátban képet is küldtem neki, nem te voltál az?
76/91 anonim válasza:
pedig valakinek küldtem képet privátban, meg váltottunk néhány levelet. De ki lehetett az?
77/91 anonim válasza:
Épp az a jó,hogy ezen vitázhattunk és végül semmire se jutottunk,minden marad a régi:D Nekem is küldhetsz képet:D Azért az isten ne verje meg szegényt,van neki így is elég baja:D
78/91 anonim válasza:
isten nem igen tud engem megverni, sőt senki.
80/91 anonim válasza:
Hogy sikítok, nem kifejezés. Messze a legmurisabb topic, ami mostanában szembejött velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!