Utálok élni. Ti mivel veszitek rá magatokat, hogy "élni
kell"?
Eszek egy jót, szexelek, megnézek egy jó filmet, sütök, ajándékozok akárkinek akármit, állatokat simizek és nézek. Ezek teszik elviselhetővé.
2014. dec. 21. 10:48
A tudat hogy a "túloldalt" nincs semmi(igen egyszer már meghaltam 37mp-ig megállt a szívem egy szívroham után). Muszály élni, ha meghalsz nincs második esély.
2014. dec. 21. 11:25
3/14 A kérdező kommentje:
Hát én örülök, ha egyszer vége lesz, nekem nem kell második esély. Jó volt, tényleg, meg minden, de elég volt.
Az ösztön, az ami éltet, meg remény, meg az egészség. Azt meg nem tudhatjuk mi van halál után. Én pl. nem szeretnék újra születni, se erre az átkozott földre se sehová. Én is utálom ezt az egészet, hü.lyék az emberek, önzők, kegyetlenek, álszentek, gusztustalanok, gyűlölöm az egész rendszert, ahogy működik a világ, már óvodás koromban is utáltam az óvodai marhaságokat, a kereteket, azt hogy fogadjam el amit más kitalál, örüljek annak amit más kitalál és neki az úgy jó. De ösztönök élnek bennem, talán ez, meg egy két dolog jó.
Az hogy fél percre leállt a szíved még nem voltál meghalva!
2014. dec. 21. 12:41
Apróbb dolgokkal, magam biztatva, hogy próbáljak erős lenni és élvezni ezeket a dolgokat.
2014. dec. 21. 14:16
Én csak úgy vagyok. Sodródok, és próbálok nem arra gondolni folyton, hogy meg akarok halni. Hátha jön egyszer valami, amiért érdemes maradni.
2014. dec. 21. 16:24
Én is így voltam hosszú-hosszú ideig. Sőt túl is estem egy eltávon már 20 évvel ezelött. De most megtaláltam az ellenszert, és azóta kerekebbnek, színesebbnek látom a világot. És tiszta szívből szeretnék segíteni azoknak, akik hasonló cipőben járnak.
2014. dec. 21. 18:56
A buddhisták is azt mondják, hogy ez az élet egy szenvedés. A ragaszkodás, a vágyakozás, a sóvárgás szenvedést szül. Megérted ezt? Mert ha igen, akkor szerencsés vagy, mert hülyének nézik az embert, ha ilyen igazságokat mond. És ha ez az igazság, tenni kell ellene!
A világot lehetetlen megváltoztatni, önmagunkat viszont igen, és így a világ is megváltozik!
Csak az tud szeretni, aki önmagát is szereti, de ez nem büszkeségből, önzésből, egoizmusból kell, hogy álljon. Szeretned kell magad!
2014. dec. 22. 08:59
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én próbáltam, de sajnos nem tudom szeretni magam.
Szeresd magad, meg önmagunkon változtatni ezek mind olyan sablon maszlagok. Csak úgy nem fogja valaki szeretni magát! És csak úgy nem lehet változtatni, hogy én gondolok egyet. Azt senki nem tudja megmondani, hogyan változtass és mi által szeresd meg magad. Nekem is ilyen "hasznavehető" tanácsokat adtak tini koromban, ezzel soha semmit nem tudtam mit kezdeni, mert csak úgy nem lehet se változni, se szeretni önmagad. Idő kellett, rengeteg időmbe tellett, mire elfogadtam magamat olyannak amilyen vagyok. De kell, hogy aztán kaphasson az ember pozitív visszajelzéseket és azt el is tudd fogadni és ne úgy érezd, hogy csak szánalomból mondja, hogy ne legyél magad alatt. A kisugárzás sokat számít, de a semmitől nem lesz pozitív a kisugárzásod, ahhoz sok minden más is kell. Önbizalomhoz sikerélmények, a sikerélményhez kihívások! dr Csernusnak vannak erről jó meglátásai, a youtube-n van pár video erről a témáról érdemes meghallgatni. Nem vagyon fanja az illetőnek, de vannak elég használható gondolatai is.
2014. dec. 22. 09:41
Kapcsolódó kérdések: