Hogyan veszitek rá magatokat év közben arra, hogy tanuljatok?
Figyelt kérdés
Idén nyáron ismét elhatároztam, hogy szeptembertől a tőlem telhető legjobb teljesítményt fogom nyújtani. De félek, hogy nem fog összejönni. A tavalyi év sem úgy alakult, ahogy elterveztem. Ti hogyan csináljátok, milyen módszereket használtok? Tudom, hogy magamért tanulok, de tavaly is rengeteg olyan pillanatom volt, amikor semmi pénzért nem bírtam rávenni magam arra, hogy leüljek és megtanuljam az anyagot. Mivel motiválhatnám magam?2014. aug. 22. 21:10
1/2 anonim válasza:
Általában az nálam elég motiváció, ha elhetározom, hogy csak akkor nézem meg az új Trónok harca részt, ha aznapra már végeztem a tanulással :))
2/2 anonim válasza:
Középsuliban sehogy, hisz felesleges túlzásba vinni a tanulást, elég a 2-es a felesleges tantárgyakra, érettséginél ráér arra a két tárgyra tanulni, ami majd egyetemnél kell a felvételihez (legalábbis ha tervezel meni), és kész. Órán figyelsz akkor azért már elég jó helyzetben vagy, nem kell sokat tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!