Ti hogy veszitek rá magatokat, hogy tanuljatok? Milyen körülményeket teremtetek hozzá?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 21:30
1/3 anonim válasza:
Első és nagyon fontos dolog, hogy legyen valamilyen motiváló tényező. Az lehet a kettes, vagy akár jeles is, esetleg érdekel amit tanulni kell, vagy értem is. Azt jóval könnyebb elsajátítani, mit bemagolni, a számonkérésnél meg úgyis elfelejtem, azaz borítékolható a karó (elvett pár óra hasznosabb tevékenységre fordítható időt az életemből a semmi, ugyan az mintha elő se vettem volna).
Persze kell egy megfelelő környezet is, azaz legyen csend és nyugalom, ne terelje el a figyelmet semmi a tanulásról. Se zene, se TV, se fészbúk üzenet, semmi, csak arra a dologra tudjak koncentrálni, amit meg kell tanulnom.
22/F
2/3 anonim válasza:
Nekem ehhez kettő dolog kell.
Legyek egyedül, lehetőleg az egész házban és legyen kikapcsolva a számítógép.
3/3 A kérdező kommentje:
jó körülmények :P :DD
2014. febr. 5. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!