Középsulis 11. esek hogyan veszitek rá magatokat hogy tanuljatok?
15:17-tel értek egyet.... tudom, hogy most "nagy szájú k*csögnek" tűnünk mindketten, de hidd el, hogy most ezt KELL tenned, mert később k*rvára megszívod, már elnézést a kifejezésért...
20/L, aki 11. helyett bulizott, most dolgozik és mellette estin érettségi évét végzi...
Köszönjük kedves második, sokat segítettél. Én is 11-es vagyok, és nagyon nehezen. :) Mindig találok valami gyors intéznivalót, megéhezek, pisilni kell, elbambulok stb... :) Hagyd el azt a környezetet, ahol sok dolog van, ami leköthet (nekem ilyen a szobám) , ha bekapcsoltad a gépet vagy a tv-t az már veszett ügy, vigyél magaddal kaját és innit, jegyzetelj, mert akkor nem olyan könnyű elbambulni, gondolj arra, hogy ez nem kötelesség, nem is suliba kell, csak érdekelt és utánanéztél pl. a Dózsa féle parasztfelkelésnek és egyéb idióta, másoknak talán értelmetlen trükkök. Ja nekem az is segít, ha nincs az, hogy előttem az egész délután, hogy Ó, majd tanulok 4--től... jaj, már elmúlt, nem baj, majd 5-től tanulok... az is elmúlt, majd este átnézem... áh, elég ha reggel belepillantok. Ez nem célravezető. Jelölj ki egy időt, pl. este 7, amikor elmész futni, felhívod egy barátodat, megnézed a kedvenc sorozatodat és döntsd el, hogy addig megtanulsz! Utána lesz elég időd pihenni.
(UI.: én jelenleg is dolgozok azon, hogy ezek beváljanak)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!