Hogyan szoktátok rávenni magatok, hogy tanuljatok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok odafigyelni... És mindent csinálok kínomban, csak tanulni ne kelljen.
Van valami technika, amivel jobban tudtok koncentrálni?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2011. okt. 16. 14:36
1/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne! Dél óta szenvedek az irodalommal egyszerűen nem tudom rávenni magam. Szerintem értelmetlen hülyeség. Érdekes,hogy a töri és az irodalom aza tantárgy amitől a legjobban félek. Annyit kell tanulni rá,hogy az nem igaz. Viszont én bemagolnám az egészet,mert ilyen vagyok.
2/4 anonim válasza:
ne tanulj. 2es meglesz ugyis. hiaba lesz 5os erettsegid ugyanugy nem er semmit sem :D
lasd jomagam sose tanultam 1 percet sem, es jobb lett az erettsegim mint hugomnak aki mindig majd megszakadt a tanulasba...
3/4 anonim válasza:
Én kicsit maximalista vagyok,és rossz kedvem lesz attól,ha kikapom a dogát és eszembe jutnak a válaszok,amiket előtte nem tudtam,és ez felhúz.És azért tanulok,h ezt elkerüljem:D
4/4 anonim válasza:
Szobám másik fele sarokülő aztán tanulás. Be vállt módszer ez nálam így se facebook se egyéb internetes oldal se semmi ami elvonja a figyelmem gép elé csak akkor ülök ha kell valami a tanuláshoz. Ha nincs olyan nagy szobád akkor vagy menj át egy másik olyan szobába ahol egyedül vagy és semmi nem tereli el a figyelmed vagy gép, TV kikapcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!