Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan szoktátok rávenni...

Hogyan szoktátok rávenni magatok, hogy tanuljatok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok odafigyelni... És mindent csinálok kínomban, csak tanulni ne kelljen.

Van valami technika, amivel jobban tudtok koncentrálni?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2011. okt. 16. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne! Dél óta szenvedek az irodalommal egyszerűen nem tudom rávenni magam. Szerintem értelmetlen hülyeség. Érdekes,hogy a töri és az irodalom aza tantárgy amitől a legjobban félek. Annyit kell tanulni rá,hogy az nem igaz. Viszont én bemagolnám az egészet,mert ilyen vagyok.
2011. okt. 16. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:

ne tanulj. 2es meglesz ugyis. hiaba lesz 5os erettsegid ugyanugy nem er semmit sem :D

lasd jomagam sose tanultam 1 percet sem, es jobb lett az erettsegim mint hugomnak aki mindig majd megszakadt a tanulasba...

2011. okt. 16. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kicsit maximalista vagyok,és rossz kedvem lesz attól,ha kikapom a dogát és eszembe jutnak a válaszok,amiket előtte nem tudtam,és ez felhúz.És azért tanulok,h ezt elkerüljem:D
2011. okt. 16. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Szobám másik fele sarokülő aztán tanulás. Be vállt módszer ez nálam így se facebook se egyéb internetes oldal se semmi ami elvonja a figyelmem gép elé csak akkor ülök ha kell valami a tanuláshoz. Ha nincs olyan nagy szobád akkor vagy menj át egy másik olyan szobába ahol egyedül vagy és semmi nem tereli el a figyelmed vagy gép, TV kikapcs.
2011. okt. 16. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!