Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mikor veszitek magatoka...

Lányok mikor veszitek magatokat észre?

Figyelt kérdés

Ez más sokadik tapasztalatom, ha egy fiú visszahúzódóbb (mint én) és elhív egy neki tetsző lányt az lepattintja. Főleg mivel még nem volt barátnője (akár nekem) s elgondolkozik rajta miért nem volt a fiúnak és talán megijed vagy arra gondol hogy nagyon defektes.

De abba ugye nem gondol (gondoltok bele) hogy az a fiú mitől lett olyan ugye? Hogy a viselkedésetekkel tetézitek az ilyen szerencsétlenek bajait (mint jómagam)? Ezekbe nem gondoltok bele sohasem? vagy ennyire nem érdekel titeket?

2015. ápr. 6. 13:55
 21/91 anonim ***** válasza:
én elgondolkodom és érdekel is :) L
2015. ápr. 6. 14:30
 22/91 anonim ***** válasza:
96%
Kivágnám az összes csúnyafiút innen, azt hiszitek csak nektek ilyen húsbavágó a problémátok hogy folyamatosan 0-24ig telesírjátok a fórumot a valójában nem létező bajaitokkal. A csúnya lányok miért nem panaszkodnak é pitiznek térden állva ?
2015. ápr. 6. 14:32
 23/91 anonim ***** válasza:
4%
Eléggé ismerem a nőket,ahhoz,hogy negatív képet fessek róluk, tisztelet annak a kevés kivételnek.
2015. ápr. 6. 14:32
 24/91 anonim ***** válasza:
100%
#23 Kb. 7 milliárd ember él a Földön. Ennek kb 49 százaléka nő. Kérdezem én, őszinte kíváncsisággal, hogy ismerhetnéd Te Őket, nem csak "elég jól", de egyáltalán valahogy?
2015. ápr. 6. 14:35
 25/91 anonim ***** válasza:
0%
Mind egyforma, csak a külsejük más. Nő-nő darab-darab. Ennyi. ha megcsíp egy szúnyog, nem akarod e lecsapni az összes többit? Na hát erről van szó. Szívből remélem,hogy érthető és kielégítő választ adtam, és hogy nem gázoltam bele a kis lelki világodba.
2015. ápr. 6. 14:38
 26/91 anonim ***** válasza:
94%

Minden férfi egyforma, csak a külsejük más. Férfi-férfi darab-darab. Ennyi. ha megcsíp egy szúnyog, nem akarod e lecsapni az összes többit?

Ja várj mégse. Egy csomót ismerek aki különb tőled. Nem gyűlölködik azért mert nem nyalták ki a seggét csettintésre.

2015. ápr. 6. 14:41
 27/91 A kérdező kommentje:
# 25/25 Időpont ma 14:38 ez elég zavaros metafora, kifejtenéd.
2015. ápr. 6. 14:42
 28/91 anonim ***** válasza:
6%

Ez engem is rohadtul érdekelne, hogy amíg egy férfi egyáltalán nem tartja kínosnak, ha egy nő tapasztalatlan (netán még szűz is), addig a nők vércikinek (vagy betegesnek, furcsának) tartják, ha egy férfinak még soha nem volt kapcsolata, tapasztalatlan (vagy netán még szűz is).

Egy nő várja el tőlem az empátiát, a megértést, a türelmet, ha őkelme még nem jártas az ismerkedésben, bezzeg nekem meg hogy van képem ugyanezt elvárni tőlük, ha én vagyok a tapasztalatlan, ráadásul még ki is röhögnek, meg is aláznak, elpletykálják az összes szócső barátnőinek, hogy ennek (azaz nekem) a lúzernek még sosem volt nője.

Bizony-bizony, a nők undorító kettős mércéje, ami miatt kilőném őket a Holdra.

2015. ápr. 6. 14:48
 29/91 A kérdező kommentje:
NAGYON IGAZAD VAN!
2015. ápr. 6. 14:51
 30/91 anonim ***** válasza:
5%
Nem is várom el,hogy kinyalják a seggem csettintésre,de azért álljon már meg a menet, hogy akárkinél akárhogy próbálkoztam eddig nem lett semmi eredménye, míg másoknál elég annyi,hogy csak jóképűnek születik, és máris van barátnője. Egyébként mostanában valamiért belassítja nekem a netet a gyk, tudom,hogy nem szabadna ilyet írnom,de én valahogy mégis úgy gondolom, hogy ezért is a nők a hibásak.
2015. ápr. 6. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!