Lányok mikor veszitek magatokat észre?
Ez más sokadik tapasztalatom, ha egy fiú visszahúzódóbb (mint én) és elhív egy neki tetsző lányt az lepattintja. Főleg mivel még nem volt barátnője (akár nekem) s elgondolkozik rajta miért nem volt a fiúnak és talán megijed vagy arra gondol hogy nagyon defektes.
De abba ugye nem gondol (gondoltok bele) hogy az a fiú mitől lett olyan ugye? Hogy a viselkedésetekkel tetézitek az ilyen szerencsétlenek bajait (mint jómagam)? Ezekbe nem gondoltok bele sohasem? vagy ennyire nem érdekel titeket?
Minden férfi egyforma, csak a külsejük más. Férfi-férfi darab-darab. Ennyi. ha megcsíp egy szúnyog, nem akarod e lecsapni az összes többit?
Ja várj mégse. Egy csomót ismerek aki különb tőled. Nem gyűlölködik azért mert nem nyalták ki a seggét csettintésre.
Ez engem is rohadtul érdekelne, hogy amíg egy férfi egyáltalán nem tartja kínosnak, ha egy nő tapasztalatlan (netán még szűz is), addig a nők vércikinek (vagy betegesnek, furcsának) tartják, ha egy férfinak még soha nem volt kapcsolata, tapasztalatlan (vagy netán még szűz is).
Egy nő várja el tőlem az empátiát, a megértést, a türelmet, ha őkelme még nem jártas az ismerkedésben, bezzeg nekem meg hogy van képem ugyanezt elvárni tőlük, ha én vagyok a tapasztalatlan, ráadásul még ki is röhögnek, meg is aláznak, elpletykálják az összes szócső barátnőinek, hogy ennek (azaz nekem) a lúzernek még sosem volt nője.
Bizony-bizony, a nők undorító kettős mércéje, ami miatt kilőném őket a Holdra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!