Lányok mikor veszitek magatokat észre?
Ez más sokadik tapasztalatom, ha egy fiú visszahúzódóbb (mint én) és elhív egy neki tetsző lányt az lepattintja. Főleg mivel még nem volt barátnője (akár nekem) s elgondolkozik rajta miért nem volt a fiúnak és talán megijed vagy arra gondol hogy nagyon defektes.
De abba ugye nem gondol (gondoltok bele) hogy az a fiú mitől lett olyan ugye? Hogy a viselkedésetekkel tetézitek az ilyen szerencsétlenek bajait (mint jómagam)? Ezekbe nem gondoltok bele sohasem? vagy ennyire nem érdekel titeket?
#7 Lol, nem. te teszel. Te leszel gyűlölködő féreg, aki másokat okol sértődötten önön jelentőségtelensége miatt.
"Mind hülye pina és ribi"? Ó? Várj, minek is csodálkozol, hogy senki nem akar tőle semmit, ha ilyen véleménnyel vagy a nőkről?
Látszik hoyg itt azok akik már ezen túl vannak azok olyan könnyen beszélnek, hogy változtass, meg állits magadon. Annyira látszik hogy az ilyen embereknek soha semmivel nem kellet megküzdenie, ök csak az élet napos oldalát látják, a hozzám hasonlók folyton csak a sötét oldalon vannak. Csomószor próbáltam beszélgetni lányokkal, közös témát találni de kb két szótagos szavakkal válaszoltak, ha elhívtam őket a leghülyébb okokkal pattintottak le
persze ha ki lennék gyúrva, jóképű lennék, lenne autóm stb akkor egyből ők maguk írnának, de én nem tudom megjátszani ezt a mümájert, s a nők ezért szánalmas pcs mert a belsővel, a lélekkel sose foglalkoznak, nem próbálják megérteni az ilyen fiúkat, engem például csomó trauma ért és ezért vagyok visszahúzodó
Lusta vagyok végigolvasni a válaszokat szóval ha ismételek valamit bocs.
Az én véleményem az, hogy vagy rossz csajoknál próbálkozol vagy tényleg defektes vagy.
Kifejtem. Minek gondoljon bele, hogy mitől lett egy fiú olyan amilyen ha neki egyszerűen nem kell? Én is ismerek rengeteg pasit akit egyszerűen képtelen lennék szeretni úgyhogy ha próbálkozik még az elején leállítom, nehogy fals reményei legyenek.
Te is csak olyannal akarsz elmenni valahova aki tetszik. Képzeld mi lányok is csak olyannal megyünk randira aki tetszik. Leszámítva az önbizalomhiányosokat akiknek már úgyis mindegy csak legyen valaki.
Vagy egyszerűen tényleg csak a feltűnési viszketegségben szenvedő réteget célzod meg, akiknek sértés, ha nem bmw-vel viszik haza. Vannak ilyenek. Jobb elkerülni.
Egyébként nem tudom, hányszor pattintottak le téged, hogy ennyire bedühödsz ezen, de ha nem egyszer nem kétszer akkor lehet el kéne gondolkodni hogy nem csak a világ hibás hanem te is.
Ja még valami:
"De abba ugye nem gondol (gondoltok bele) hogy az a fiú mitől lett olyan ugye? Hogy a viselkedésetekkel tetézitek az ilyen szerencsétlenek bajait (mint jómagam)? Ezekbe nem gondoltok bele sohasem? vagy ennyire nem érdekel titeket?"
Ezt ugye nem nyomod le egy randin??? Mert hervasztó. Senki nem szereti a rinyagépeket.Egy férfi legyen férfi. Vagy ha nem az, akkor ne várja el, hogy annak tekintsék.
#16 Az élet célja az, amivel felruházzuk azt. Nem lehet csak úgy kijelenteni, hogy Ez vagy Az az élet célja, hogy Ez vagy Az a legfontosabb. Ez csak szubjektív vélemény lehet.
#17 Ismersz? Azt kérdeztem, ismersz? Nem. Akkor ne költs. Nem tudod itt senkinek az életét.
Itt véleményekről beszélgetünk és Te képtelen vagy elfogadni azokét, akik nem a pártodat fogják.
Olyan bszottul unalmas folyton ezt a szöveget nyomatni, kérdező. Mindig csak a másik oldal szar, hm? Mindenről a másik tehet, igaz? Persze, neked is vannak hibáid, ezt páran be is ismerik, de azért na. Na, azért Ők tehetnek Jobban róla. Igaz?
Unalmas. Kiábrándító. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!