Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mikor veszitek magatoka...

Lányok mikor veszitek magatokat észre?

Figyelt kérdés

Ez más sokadik tapasztalatom, ha egy fiú visszahúzódóbb (mint én) és elhív egy neki tetsző lányt az lepattintja. Főleg mivel még nem volt barátnője (akár nekem) s elgondolkozik rajta miért nem volt a fiúnak és talán megijed vagy arra gondol hogy nagyon defektes.

De abba ugye nem gondol (gondoltok bele) hogy az a fiú mitől lett olyan ugye? Hogy a viselkedésetekkel tetézitek az ilyen szerencsétlenek bajait (mint jómagam)? Ezekbe nem gondoltok bele sohasem? vagy ennyire nem érdekel titeket?

2015. ápr. 6. 13:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/91 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes választ, de kérdező, leírom neked egy sztorit, ha érdekel. Akit érdekel úgyis olvassa.

Képzelj egy embert, aki ugyanúgy érez mint te. Sikertelen, kudarcok érik, próbálja feladni, de mindig van valami, ami miatt tudja, hogy próbálkoznia kell.

Képzeld el, hogy ez az ember nagyon magányos. Utál tükörbe nézni, mert nem olyan mint az átlag. Utál bármit is csinálni, mert minden, amihez hozzákezd, annak rossz vége van. Egyszóval egy pancser. Gondolom átérezted már...

Most képzelj el egy személyt, aki a társaság középpontja. Tud az alkatához öltözködni (nem vesz fel egy szűk farmeringet az x kilójához, hanem úgy öltözködik, hogy mindenben az előny látszódjon. Szeret tükörbe nézni, és mikor belenéz, azt látja akit mindig is akart látni. Sikeres, tudja mit akar, céljai vannak, és szinte mindig eléri amit éppen akkor akar. Imád társaságban lenni, imádja az embereket és a partnerek terén is van ki közül válogasson.

Szerinted ez a két ember miben különbözik egymástól? Megmondom: a hozzáállás.

Míg az első személyiség megtestesíti a kudarcot, addig másik megtestesíti a civilizált, intelligens ember döntőképességének erejét. Olyan voltam, mint amit leírtam elsőnek, és egyszercsak rájöttem, hogy : nekem nem kell ilyennek lennem...miért kéne ? Ki mondja meg hogy mit csinálok? Milyen leszek? Hát én magam. Társadalom, kritikák, kudarcok kizárva.

A lényeg: Agyalhatsz egésznap azon, hogy a nők miért dobnak...vagy agyalhatsz azon, hogy te hogyan éreznéd igazán jól magad. És változtatsz. Ha kellően érett vagy, elfogadod, hogy nem mások és nem a természet és nem genetika az, amit téged meghatároz. (125kilóról fogytam le 70re, mert akartam. A családomban senki nincs 100kg alatt, ezt tudd)

És most teljesen mindegy, hogy nő vagyok e vagy férfi. Ez ne befolyásoljon.

AKARD!

2015. ápr. 8. 15:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!