Lányok mikor veszitek magatokat észre?
Ez más sokadik tapasztalatom, ha egy fiú visszahúzódóbb (mint én) és elhív egy neki tetsző lányt az lepattintja. Főleg mivel még nem volt barátnője (akár nekem) s elgondolkozik rajta miért nem volt a fiúnak és talán megijed vagy arra gondol hogy nagyon defektes.
De abba ugye nem gondol (gondoltok bele) hogy az a fiú mitől lett olyan ugye? Hogy a viselkedésetekkel tetézitek az ilyen szerencsétlenek bajait (mint jómagam)? Ezekbe nem gondoltok bele sohasem? vagy ennyire nem érdekel titeket?
"Ez kész.
Ezt lementem a Gyakori Kérdések Gyöngyszemei mappámba.
Hehe. :DDD" Nem vagy vicces gyerek!
Azt hittem már vége:D
Az a baj hogy olyan savanyúak vagytok,hogy nem lehet veletek mit kezdeni:D/N
Tényleg borzalmasan idegesítő már ez a "vinnyogó, nőgyűlölő pasik csoportja" itt a gyakorin.
Nincs egyetlen olyan nap se, mikor valamelyik ne írna ki egy ehhez hasonló kérdést.
1. Ilyen hozzáállással soha a büdös életben nem lesz nőtök. Az a probléma, hogy kb. kiül az arcotokra meg a viselkedésetekre ez az iszonyatos nőgyűlölet és a helyes pasik iránti féltékenység. Őszintén, kinek kell ilyen partner?
2. Hiába írjátok 0-24, hogy ronda pasinak nem lehet barátnője, én nem egyet láttam már a környezetemben, tehát az elméletetek meg is dőlt. (Nem, nem is gazdagok....)
Egyébként az nem jut eszetekbe, hogy ha egy lány elküld, akkor nem kifogást keres, hanem mondjuk tényleg foglalt?..
Ha nem küld el rögtön, akkor az a baj, mert minek hiteget, ha meg rögtön elküld, akkor tuti biztos hazudik, igazából nincs is pasija. Igaz?
Iszonyatosan fárasztóak vagytok, az a nagy probléma. Nem azért, mert rondák vagytok, hanem mert ilyen borzalmasan nőgyűlölők, csőlátásúak és irritálóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!