Kedves férfitársadalom! Miért olyan nagy elvárások ezek szerintetek?
Volt egy kérdésem, hogy "Téged mi tesz nővé? Miért akarjak veled lenni?"
Bebizonyítottad, miért ne akarjak veled lenni.
62es vagyok: ez hogy jött a témához? :) Mármint, a férfiak váltogatása.
Mert ha te két gyerek után, nulla képzettséggel, a remélhetőleg szerencsésen megmaradt fitt alkatod és a konyhai tudásod egyedüli előnyeivel próbálsz második férjet fogni még 30 alatt mondjuk, vagy netalán, 35ig, akkor bizisten, ne a kalapom előtted. Főleg, ha most, 21 éves korodig nem találtál párt magadnak. Képzeld el, úgy milyen nehéz lesz. Most vagy életedben a legszebb és legkívánatosabb, úgy mérlegeld a jövőbeli pasicserélgetős terveidet.
De viszont a kérdező nagyon kitartó :)
De nem is tudom, vagy direkt idegesíti a népet.
Vagy valójában nem is nő, hanem egy hülyegyerek és szintén idegesíti a népet.
Vagy tényleg ilyen ostoba....hümmm...
Szerintem a kérdező picit hisztis.
Olyan, mint egy kamasz, akivel meglehet beszélni a dolgokat, csak le kell, hogy higgadjon, megnyugodjon.
Kapott körülbelül 8 oldalnyi oltást és picit kiborult. Nem védem, félreértés ne essék.
A kérdező nyugodjon meg, próbálja meg ép érvekkel megvédeni kijelentéseit. Ne azt írja le, hogy
Szeretem a kék színt. Hanem azt, hogy
Szeretem a kék színt, MERT...
Illetve kérlek próbálj meg, ne két sorokban válaszolni, lehet, hogy még igazad is lehet, lehet, hogy egy egész normális lány is lehetnél. Csak kérlek higgadj le, és kezd elölről. :)
Köszi,
39-es.
Jó, ha ebben akarsz hinni, higgy ebben. Nekem nincs felesleges energiám tovább bizonygatni a valóságot, mert nincs értelme. Szívből kívánom neked, hogy... nem is. További jó vegetálást.
32/F (Egyébként pszichológusként dolgozom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!