Kedves férfitársadalom! Miért olyan nagy elvárások ezek
szerintetek?
Figyelt kérdés
21 éves egyedülálló nő vagyok, nem volt még párkapcsolatom, kétszer csókolóztam életemben, egyébként szépnek tartom magam. Miért olyan nagy baj az, hogy helyes, szép arcú férfivel akarok összejönni és hogy szeretném, ha nem egy satnya kisfiúcska lenne, hanem egy izmos, strapabíró férfi, aki mellet biztonságban érezhetem magam? Nem várom el, hogy menő legyen és gazdag, de azért ne kelljen már éheznem (hagyományos családot szeretnék: férfi dolgozik, én otthon a házimunkát végzem) meg legyen már valami tekintélye, elvileg férfi! Nekem sincs valami szép arcom, de vékony vagyok (nem annyira feszes, de vékony). És törődő vagyok, valamint megértő, házias és otthon vagyok a konyhában, tehát mindent meg tudok adni, amire egy férfinek szüksége van.
Mert ezzel kizársz egy csomó - amúgy jó személyiségű - embert csak mert rondának születtek.
2014. dec. 26. 20:17
2/85 anonim válasza:
a biztonság egy illúzió. van az erősebbnél is erősebb. de nem gond, ha neked ez az elvárásod, keresgélj, ennyi.
2014. dec. 26. 20:19
3/85 anonim válasza:
Nos azt hiszem kérdező a kérdésed is bizonyítja: A nő férfira vágyik, és a feminizmus csak addig tart amíg nem kell kiállni a nőért, nem jelenik meg a színen egy izmos pasi, és főleg: nem kell valakinek a 3. emeletre felvinni a mosógépet. Akkor derül ki, hogy a feminizmus nem létezik :)
4/85 A kérdező kommentje:
# 1: Én is, de ettől még az ember ugyanúgy a szépre vágyik.
5/85 anonim válasza:
"És törődő vagyok, valamint megértő, házias és otthon vagyok a konyhában, tehát mindent meg tudok adni, amire egy férfinek szüksége van."
Vagyis te ennek a férfinak a csicskája akarsz lenni? Valami olyat mondj már, ami miatt nőként tekinthetek rád! Mi az, ami téged nővé tesz?
2014. dec. 26. 20:20
6/85 A kérdező kommentje:
# 3: Sajnálom, hogy így látod, de sajnos a biológia így állította be a nemeket, ettől még egy nőnek miért ne lehetne fontos a karriere?
2014. dec. 26. 20:21
7/85 anonim válasza:
Tehát rondaként várnád el a Mr.Tökéletest.
Ha-ha. Nagyon meg kell aláznod magad, hogy időt szakítson rád. Szexben mindent meg kell engedned neki még azt is amitől amúgy hánysz és el kell viselned hogy gavi szinten csal majd meg.
2014. dec. 26. 20:21
8/85 A kérdező kommentje:
# 7: Nem mindenki olyan, mint te...
2014. dec. 26. 20:22
9/85 anonim válasza:
De most akkor szép vagy vagy nem?
2014. dec. 26. 20:23
10/85 anonim válasza:
A karrier egy dolog.
De mégis csak az otthon melege teremtés teszi boldoggá egy férfi oldalán :) A feminizmus rabszolgává tette a nőket, kétfrontos háborút kell vívniuk.
A vége pedig ugyanaz.
Gyes, ami után jó ha vissza tud térni a munkába :) Ha ugyan vissza tud.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!