Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kedves férfitársadalom! Miért...

Kedves férfitársadalom! Miért olyan nagy elvárások ezek szerintetek?

Figyelt kérdés
21 éves egyedülálló nő vagyok, nem volt még párkapcsolatom, kétszer csókolóztam életemben, egyébként szépnek tartom magam. Miért olyan nagy baj az, hogy helyes, szép arcú férfivel akarok összejönni és hogy szeretném, ha nem egy satnya kisfiúcska lenne, hanem egy izmos, strapabíró férfi, aki mellet biztonságban érezhetem magam? Nem várom el, hogy menő legyen és gazdag, de azért ne kelljen már éheznem (hagyományos családot szeretnék: férfi dolgozik, én otthon a házimunkát végzem) meg legyen már valami tekintélye, elvileg férfi! Nekem sincs valami szép arcom, de vékony vagyok (nem annyira feszes, de vékony). És törődő vagyok, valamint megértő, házias és otthon vagyok a konyhában, tehát mindent meg tudok adni, amire egy férfinek szüksége van.

2014. dec. 26. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
100%
Én megtaláltam a MUKA-t!
2014. dec. 26. 20:39
 42/85 anonim ***** válasza:
100%

"# 19: Haha, kicsi neked ahhoz a kukikád, hogy engem akarj"

Kedves kérdező, én személy szerint nem az alapján döntöm el, hogy kit akarok, hogy azt mérlegelem, hogy méltó vagyok-e hozzá, vagy sem. Főleg nem a farkam mérete alapján. Továbbá, nem is az a lényeg, hogyan fogalmaztam. Tudom, durván, de így lehet krízist kelteni. Az viszont téged jellemez, hogy:

- megpróbálsz kitérni a főprobléma elől (ez azt jelenti, hogy gyáva vagy beismerni, milyen is vagy legbelül)

- a farokméret alapján tartasz méltónak valakit arra, hogy veled lehet-e

- továbbra sem voltál képes egy jó érvet sem felmutatni, hogy miért legyél nő az én szememben. Vagy mások szemében, lényegtelen.

2014. dec. 26. 20:40
 43/85 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező elég buta és eltájolt, ráadásul még arrogáns is. "Nő nélkül nem megy semmire egy férfi", de ő azért elvárná, hogy otthon döglésszen egész nap, míg a férfi dolgozik. Egyedül egy albérletben élek aranyom, napi 8 óra meló és képzeld el, meló után megcsinálom a házimunkát is.

"Túl kicsi a te péród, hogy engem megdugj" ez a beszólás még jobban leminősít.

Kíváncsi lennék van-e egyáltalán valami végzettséged.

2014. dec. 26. 20:43
 44/85 A kérdező kommentje:
# 43: "törődő vagyok, valamint megértő, házias és otthon vagyok a konyhában" Valamint nem vagyok egy kis ri_banc, mint a legtöbb nő, aki csalja a férjét.
2014. dec. 26. 20:43
 45/85 anonim ***** válasza:
majd ő fog téged, semmi pánik :D
2014. dec. 26. 20:44
 46/85 anonim ***** válasza:
Mint azt korábban írtam, nem tesz nővé. Ez csicskává tesz. Na akkor közelítsük meg egy kicsit más szemszögből a dolgot. Számodra mi a fontos a párkapcsolatban? Mit vársz egy kapcsolattól? Miért kell neked? Szerinted min alapul? És a legfontosabb, te ezekből mit adsz bele?
2014. dec. 26. 20:45
 47/85 A kérdező kommentje:
# 46: A kapcsolat két egymáshoz fizikailag és intellektuálisan vonzódó személy egysége, akik felelősséget vállalnak egymásért.
2014. dec. 26. 20:48
 48/85 anonim ***** válasza:
na jó idefigyelj: mi nem egy 50 évvel ezelőtti háziasszonyt akarunk. aranyom, lépést kell tartani a korral, a saját hibáidat nem ismered be, a munka neked büdös,és az olyan nőket szeretjük akik kiállnak magukért, lehet rájuk partnerként tekinteni, és nem úgy mint ha a fizetett takarítónőm lenne
 49/85 anonim ***** válasza:
"Nekem sincs valami szép arcom, de vékony vagyok...". Bezzeg a férfi legyen helyes ÉS izmos ÉS strapabíró... Akkor ugye te sem sértődsz meg, ha egy kevésbé helyes srác sem rád bukik, hanem ő is egy angyalarcú csajt akar? És ha már a férfin számon kéred a férfiasságot, akkor te is nőies vagy pl. a viselkedésedet tekintve? Plusz ugye a szex is fontos, meg önmagában véve kevés az, hogy megértő és házias vagy, a kérdés az, hogy mondjuk párkapcsolatban (vagy úgy általánosságban az életben) elviselhető vagy-e, mert van egy rakat ember, aki pl. alkalmatlan párkapcsolatra, hiába van benne sok jó tulajdonság. Másrészt meg oké, hogy kell az anyagi támasz, de rohadt nehezen lehet egy keresetből eltartani egy családot, főleg ha még gyerek is van, úgyhogy én is elvárnám, hogy a nő is dolgozzon, vagy legalábbis tegyen azért, hogy munkája legyen. Ez a "tudok főzni, vékony vagyok" túl kevés ahhoz, hogy tényleg megfelelj egy párkapcsolatban, az élet nem csak ennyiről szól. Ez olyan, mintha a férfi azt mondaná, hogy "izmos vagyok, kiviszem a szemetet néha", oszt' jónapot, ettől még nem fog működni a kapcsolat.
 50/85 A kérdező kommentje:
Kedves 48-as! A stílusod csak téged minősít! A munka pedig nem büdös, tudod mennyit kell egy nőnek otthon güriznie?! Ne tudd meg!
2014. dec. 26. 20:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!