Kedves férfitársadalom! Miért olyan nagy elvárások ezek szerintetek?
"# 19: Haha, kicsi neked ahhoz a kukikád, hogy engem akarj"
Kedves kérdező, én személy szerint nem az alapján döntöm el, hogy kit akarok, hogy azt mérlegelem, hogy méltó vagyok-e hozzá, vagy sem. Főleg nem a farkam mérete alapján. Továbbá, nem is az a lényeg, hogyan fogalmaztam. Tudom, durván, de így lehet krízist kelteni. Az viszont téged jellemez, hogy:
- megpróbálsz kitérni a főprobléma elől (ez azt jelenti, hogy gyáva vagy beismerni, milyen is vagy legbelül)
- a farokméret alapján tartasz méltónak valakit arra, hogy veled lehet-e
- továbbra sem voltál képes egy jó érvet sem felmutatni, hogy miért legyél nő az én szememben. Vagy mások szemében, lényegtelen.
A kérdező elég buta és eltájolt, ráadásul még arrogáns is. "Nő nélkül nem megy semmire egy férfi", de ő azért elvárná, hogy otthon döglésszen egész nap, míg a férfi dolgozik. Egyedül egy albérletben élek aranyom, napi 8 óra meló és képzeld el, meló után megcsinálom a házimunkát is.
"Túl kicsi a te péród, hogy engem megdugj" ez a beszólás még jobban leminősít.
Kíváncsi lennék van-e egyáltalán valami végzettséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!