Kedves férfitársadalom! Miért olyan nagy elvárások ezek szerintetek?
Figyelt kérdés
21 éves egyedülálló nő vagyok, nem volt még párkapcsolatom, kétszer csókolóztam életemben, egyébként szépnek tartom magam. Miért olyan nagy baj az, hogy helyes, szép arcú férfivel akarok összejönni és hogy szeretném, ha nem egy satnya kisfiúcska lenne, hanem egy izmos, strapabíró férfi, aki mellet biztonságban érezhetem magam? Nem várom el, hogy menő legyen és gazdag, de azért ne kelljen már éheznem (hagyományos családot szeretnék: férfi dolgozik, én otthon a házimunkát végzem) meg legyen már valami tekintélye, elvileg férfi! Nekem sincs valami szép arcom, de vékony vagyok (nem annyira feszes, de vékony). És törődő vagyok, valamint megértő, házias és otthon vagyok a konyhában, tehát mindent meg tudok adni, amire egy férfinek szüksége van.2014. dec. 26. 20:16
11/85 anonim válasza:
Szerintem egy olyan nőnek ne legyenek semmilyen elvárásai, aki nem akar dolgozni, hanem otthon elfőzőcskézni, mosogatni és kitakarítani, ha éppen ahhoz támad kedve. Te is elmehetsz nyugodtan melózni.
12/85 A kérdező kommentje:
Én szépnek tartom magam, mindenki azt mondja, hogy egy csúnyaság vagyok. :(
2014. dec. 26. 20:23
13/85 anonim válasza:
Első mondatodban szépet írsz magadról, később meg, hogy nincs szép arcod. Akkor miért várod el, hogy izmos legyen a pasid? Nem azért, de csak mert nő vagy, nem mentesülsz a munka alól. Ismerek ilyen nőket, naphosszat a neten lógnak, amikor nincs házimunka. Egyik konkrétan így csalta meg a férjét, aki bár sokat dolgozott, sosem szarta le...
14/85 anonim válasza:
Alapjáraton nincs ezzel semmi baj.
Egészen eddig! "férfi dolgozik, én otthon a házimunkát végzem" mert itt vágod el magad a legtöbb embernél.
De a többi elvárásoddal nincs probléma, mert az egy általános elvárásnak mondható. Nekem is vannak elvárásaim neked is, mindenkinek.
16/85 anonim válasza:
Ne legyen gazdag, de ő tartson el. Értem.
17/85 A kérdező kommentje:
Ebben mi az eltartás? Én mosok meg takarítok után és én főzök rá. Nő nélkül mire megy a férfi?
2014. dec. 26. 20:25
18/85 anonim válasza:
Egyébként mindenkinek joga van olyan elvárásokat állítani, amilyeneket szeretne. Én neked szurkolok, hogy egyszer bejöjjön a vágyad és olyat találj magadnak, amilyet szeretnél.
19/85 anonim válasza:
"Én szépnek tartom magam"
Ettől még nem leszel nő a szememben. Csupán egy bábu, aki a "kedvem szerint ugrik", főz rám, mos rám, takarít rám... Nos, kedves takarítónő, mennyiért dolgozol? Vagy te az olcsó kategória vagy, és még meg is baszhatlak, ha kedvem tartja? Tökéletes tárgy lennél a lakásomban. De nem nő.
20/85 anonim válasza:
Hogy mire megy?
Érzelmileg, pénzügyileg nem lesz kicsontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!