Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kedves férfitársadalom! Miért...

Kedves férfitársadalom! Miért olyan nagy elvárások ezek szerintetek?

Figyelt kérdés
21 éves egyedülálló nő vagyok, nem volt még párkapcsolatom, kétszer csókolóztam életemben, egyébként szépnek tartom magam. Miért olyan nagy baj az, hogy helyes, szép arcú férfivel akarok összejönni és hogy szeretném, ha nem egy satnya kisfiúcska lenne, hanem egy izmos, strapabíró férfi, aki mellet biztonságban érezhetem magam? Nem várom el, hogy menő legyen és gazdag, de azért ne kelljen már éheznem (hagyományos családot szeretnék: férfi dolgozik, én otthon a házimunkát végzem) meg legyen már valami tekintélye, elvileg férfi! Nekem sincs valami szép arcom, de vékony vagyok (nem annyira feszes, de vékony). És törődő vagyok, valamint megértő, házias és otthon vagyok a konyhában, tehát mindent meg tudok adni, amire egy férfinek szüksége van.

2014. dec. 26. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz magadnak találni senkit,jobb ha keresel magadnak valami munkát:D
2014. dec. 26. 20:35
 32/85 anonim ***** válasza:
90%
nem kellesz cselédnek sem :D
 33/85 anonim ***** válasza:
Látom az észt nem véletlen hagytad ki a felsorolásból, jó buta vagy.
 34/85 anonim ***** válasza:

A kérdés provokáció!!

Ilyen visszamaradott gondolkodású ember nincs, mint ha egy lakatlan szigeten élnél a nagyiddal.

35/85 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy kamu.
2014. dec. 26. 20:36
 36/85 anonim ***** válasza:
extrém terror, a kérdező elvérzett ahogy látom :D
2014. dec. 26. 20:36
 37/85 anonim ***** válasza:
ahogy leírtad, neked egy álomcsalád kell, amit sosem fogsz találni, ezt pedig azért képzelted el magadban így, mert ez egy filmbeli családi idill, és ezek a filmek azt sugallják neked, hogy te csak egy kis nyálcsorgató lúzer vagy. hidd el, az ilyen családokban vannak a legnagyobb gondok, ahol meg vannak adva a szerepek -férfi dolgozik, nő takarít. legalább is személyes tapasztalatok alapján. a megnevezést pedig külön viccesnek találtam. férfitársadalom :) ez alapján valami toborzótisztnek képzellek most el, bocsi. ha meg a leg férfiasabb, kigyúrtabb pasira hajtasz, hidd el, azok törhetnek össze leginkább. azt hiszed majd az önbizalmat ad neked, de nem. a boldogságot magadnak kell megtalálnod, ha gondolod olvasgass erről egy kicsit. ma a prédikációba ennyi fért bele, ha gondolod írj bátran :)
2014. dec. 26. 20:37
 38/85 A kérdező kommentje:
Ha egy nő nem áll össze minden jött-menttel az már kamu? Gratulálok!
2014. dec. 26. 20:37
 39/85 anonim ***** válasza:
24%

Szia!

32 éves férfi vagyok. 13 éve élek párkapcsolatban, jelenleg egy kislányom van, a következő úton.

Helyes, szép arcú.

Ez a Te dolgod, továbbá a szépség relative. :) Nem tartom magam szépnek vagy helyesnek, viszont jobban öltözködöm a férfiak egy részénél és ápolt vagyok. Az öltözködést nem pénzen értem, hanem alapvető divatról, eleganciáról. Tehát egy általánosító (nem tökéletes) példával: Sok helyes, menő srácról hamar kiderül, hogy ugyan a helyi kis gettóban menő, ráadásul kigyúrt, de amint felvesz egy zakót (melynek méretválasztása általában röhejes) kiderül, hogy bizonyos körökben igencsak csúnyán fogalmazva "proli". Gondolok itt a szörnyű az alsó gombot is begombolom a zakón c. történetet. (SOHA nem gomboljuk be a legalsó gombot a zakón, kivételt képez az egy gombos zakó). Ilyenekre gondolok, továbbá az is visszataszító, amikor a köröm alatt látszik a kosz (és nem feltétlenül a sok munkától).

Tehát a te dolgok, de szerintem inkább legyen ápolt, elegáns, mint szimplán helyes, szép arcú.

Lelehet szólni a kérdezőt, de igaza van!

A biztonság alap, sok nőt ismerek, akik azért váltak el, mert az akkori barátja nem biztosította a gyerekvállalás feltételeit. Ergo a sok mai "swag, yolo" srác, négyzetgyök2 IQ-val, nem tudom hogyan terveznek egy családot eltartani, de ő dolguk. Továbbá jó, ha a férfi domináns. Ergo álljon ki a párja mellett, intézze a dolgokat, tartsa kézben az ügyeket. Gondoljunk csak bele, hogy menjen el a tisztességes nő GYES-re, ha a férfi megbízhatatlan, kisfiús és bizony a havi fizetése is jóval átlag alatti (itt nem arra célzok, hogy keressen havi 200.000 Ft, hanem egyszerűen annyit, hogy eltudja tartani a családot).

Nagy előny viszont, hogy erkölcsös vagy, picit szendébb és nem az a mai nagyon könnyű vérű lány. A feleségem is velem vesztette el (illetve én is vele).

A főzés fontos, habár mi azt is közösen oldjuk meg!

Szakkifejezéssel éljek, a felsorolt feltételek (Tudsz főzni, házias vagy), szükségesek, de nem elégségesek.

Szép napot! :)

2014. dec. 26. 20:38
 40/85 anonim ***** válasza:
100%

Oldalast ugyan még nem sütöttem, de a csülköt nagyon profin el tudom készíteni. Ahogy előttem is írták, a férfiak ma már képesek önmagukat gond nélkül ellátni.

Úgy érzem, hogy az elvárásaid irreálisak ahhoz képest, amit nyújtani tudsz/akarsz. Nem vagy feszes, nem szép az arcod, de a férfi legyen helyes meg izmos. Mellette dolgozzon éjjel-nappal, hogy el tudjon téged is tartani, mert neked büdös a meló. Elárulom neked, hogy Magyarországon nagyon kevés férfi keres annyit, hogy eltartson egy nőt, és ezek közül még sokkal kevesebb néz ki jól.

2014. dec. 26. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!