Kedves férfitársadalom! Miért olyan nagy elvárások ezek szerintetek?
A kérdés provokáció!!
Ilyen visszamaradott gondolkodású ember nincs, mint ha egy lakatlan szigeten élnél a nagyiddal.
Szia!
32 éves férfi vagyok. 13 éve élek párkapcsolatban, jelenleg egy kislányom van, a következő úton.
Helyes, szép arcú.
Ez a Te dolgod, továbbá a szépség relative. :) Nem tartom magam szépnek vagy helyesnek, viszont jobban öltözködöm a férfiak egy részénél és ápolt vagyok. Az öltözködést nem pénzen értem, hanem alapvető divatról, eleganciáról. Tehát egy általánosító (nem tökéletes) példával: Sok helyes, menő srácról hamar kiderül, hogy ugyan a helyi kis gettóban menő, ráadásul kigyúrt, de amint felvesz egy zakót (melynek méretválasztása általában röhejes) kiderül, hogy bizonyos körökben igencsak csúnyán fogalmazva "proli". Gondolok itt a szörnyű az alsó gombot is begombolom a zakón c. történetet. (SOHA nem gomboljuk be a legalsó gombot a zakón, kivételt képez az egy gombos zakó). Ilyenekre gondolok, továbbá az is visszataszító, amikor a köröm alatt látszik a kosz (és nem feltétlenül a sok munkától).
Tehát a te dolgok, de szerintem inkább legyen ápolt, elegáns, mint szimplán helyes, szép arcú.
Lelehet szólni a kérdezőt, de igaza van!
A biztonság alap, sok nőt ismerek, akik azért váltak el, mert az akkori barátja nem biztosította a gyerekvállalás feltételeit. Ergo a sok mai "swag, yolo" srác, négyzetgyök2 IQ-val, nem tudom hogyan terveznek egy családot eltartani, de ő dolguk. Továbbá jó, ha a férfi domináns. Ergo álljon ki a párja mellett, intézze a dolgokat, tartsa kézben az ügyeket. Gondoljunk csak bele, hogy menjen el a tisztességes nő GYES-re, ha a férfi megbízhatatlan, kisfiús és bizony a havi fizetése is jóval átlag alatti (itt nem arra célzok, hogy keressen havi 200.000 Ft, hanem egyszerűen annyit, hogy eltudja tartani a családot).
Nagy előny viszont, hogy erkölcsös vagy, picit szendébb és nem az a mai nagyon könnyű vérű lány. A feleségem is velem vesztette el (illetve én is vele).
A főzés fontos, habár mi azt is közösen oldjuk meg!
Szakkifejezéssel éljek, a felsorolt feltételek (Tudsz főzni, házias vagy), szükségesek, de nem elégségesek.
Szép napot! :)
Oldalast ugyan még nem sütöttem, de a csülköt nagyon profin el tudom készíteni. Ahogy előttem is írták, a férfiak ma már képesek önmagukat gond nélkül ellátni.
Úgy érzem, hogy az elvárásaid irreálisak ahhoz képest, amit nyújtani tudsz/akarsz. Nem vagy feszes, nem szép az arcod, de a férfi legyen helyes meg izmos. Mellette dolgozzon éjjel-nappal, hogy el tudjon téged is tartani, mert neked büdös a meló. Elárulom neked, hogy Magyarországon nagyon kevés férfi keres annyit, hogy eltartson egy nőt, és ezek közül még sokkal kevesebb néz ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!