Mielőtt megismertek valakit, milyen elvárások fogalmazódnak meg bennetek?
Milyen számotokra az ideális férfi/nő? (Itt elsősorban belső tulajdonságokra gondolok)
Illetve milyen, akivel semmilyen körülmények között sem erőltetnétek a további találkozást? Lehet fontossági sorrendeket is írni!
Ideális nő (külső+belső)
Magas
Csinos (keres, formás popsi, átlagos mellek, karcsú)
szép arc (pattanások, stb nélkül)
hosszú haj
belső:
-megértő
-kedves
-aranyos
-"csajos"
-nem hisztizik
-tud főzni, háztartást vezetni
-szereti a gyerekeket
-állatbarát
-nyílt, őszinte, célozgatás helyett megbeszéli a problémákat
-hűséges
-megbízható
-szorgos
-szexmániás, de csak velem
-szeret utazni
-beszél és ért angolul
és még sorolhatnám elég sokáig. Nem látok rá sok esélyt, hogy ilyen nő egyáltalán létezne :D
Intelligencia!!!! hihetetlenül ritka lett sajnos, tájékozottság, műveltség, humorérzék, segítőkészség, tisztelet, hűség, szociális készségek stb -> eddig nekem ezek voltak az elvárásaim, volt olyan aki megfelelt nekik volt aki nem.
Semmilyen körülmények között: bunkó, alpári, műveletlen, önelégült, unalmas, szenvedélybeteg, nyámnyila -> eddig ezeket kerültem, továbbra sem tervezem másképp
20/L
Külsőleg annyi szükséges, hogy ne hányjam el magam attól, hogy ránézek. Ha nem tipikus szépfiú, de nem is ronda, akkor ha belsőleg megfog, külsőleg is megszeretem.
Belsőleg legyen intelligens (imádom az okos fiúkat :)), őszinte és erkölcsileg legyen rendben. Nagyon fontos, hogy ne legyen teljesen az ellentétem, mert hiába az erős vonzalom, ha egy idő után egymás agyára megyünk, és ne is legyen teljesen olyan, mint én, mert hiába vagyunk olyanok, mint a legjobb barátok, ha semmi tűz. Jelenleg a harmadik barátommal vagyok együtt. Az előző kettő ez a két véglet volt, és egyik se volt igazán jó. A mostani a középút, és úgy szeretem, mint senki mást még soha! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!