Fiúk, férfiak! Ti mit gondolnátok egy olyan lányról, akit megismertek és kiderül, hogy fogamzásgátlót szed?
Úgy értem megismertek egy lányt,tegyük fel elkezdtek járni,és rájönnétek,hogy a lány már régóta fogamzásgàtlót szed.
Mit gondolnátok? Haragudnàtok rá? Én majd szeretném,ha a pasi is védekezne a fertőzés miatt. Ezt ,hogy mondjam meg? Mert ugye egyik pasi se szereti gumival.
Èrtelmeseket köszönöm
Attól függ miért szed, ha nem él nemi életet.
Viszont, ha szedi, és még elvárja, hogy gumit húzzak, az engem kiakasztana. Ha szeretném is a csajt, akkor is egy idő után a fszom is kilenne a gumival...
Már így is odaadnám egy ujjpercem azért, hogy ne kelljen azt a szart mindig a farkamra húzni.
Viszont milyen fertőzést kapnál el egy sráctól, aki szeret, és nem csal meg? Nem bíznál benne, hogy nem csal meg?
szerintem nem fog haragudni meg nem a semmiért szeded..
én pl nem haragudnék nincs benne semmi rossz szex közben így csak kevesebb esély van a terhességre.
F
áhá. tuti nem haragudnék. :) Egészségügyi okok miatt. :)
A multját ismerve kicsit már a gumit is értem. De ne add oda magad olyan könnyen...ha szeret, akkor melletted marad, és addig az is kiderülhet, hogy csal e mondjuk. De a gumis rész, akkor is kikészítene. :D
Lehet,hogy egy sztereotip pasi vagyok, de már én se akarok gumit használni, barátnőm viszont hajthatatlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!