Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 16-18 éves lányok előny...

16-18 éves lányok előny nálatok ha egy hasonló korú pasi akit megismertek kocsival jár és nem busszal?

Figyelt kérdés
2013. jún. 21. 00:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, mert nem környezettudatos. Kivéve, ha napelemes autó, vagy hidrogénnel megy. Bár a víz bontása is rohadtsok energia, szóval az sem túlzottan jó megoldás... Inkább járjon busszal. :D

Na jó, ha van egy kocsija, ami nem ilyen csillivilli, és megdolgozott érte, sokat küzdött, meg ez volt az álma, akkor jó dolog. Látom, hogy ha van egy álma, akkor tesz érte, és eléri. Ez jó pont. :)

2013. jún. 21. 00:45
 2/4 anonim válasza:
Előnynek előny,de szerintem az sem gáz,hogy ha busszal jár. 16L
2013. jún. 21. 01:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is elony, de az se zavar, ha buszozik.
2013. jún. 21. 11:42
 4/4 anonim válasza:
Aki mar 16-18 evesen vezet azt altalaban lenezem es azt mondim hulye gyerek nem a kocsiddal kell villogni, szanalom. Mellesleg a sok baleset is ebbol szuletik. Nincs az a penz amiert en beulnek egy ilyen zold fulu kocsijaban, es bocsanat en is csak 18 vagyok de ha tudon magamrol h meg eleg gyerekek a lanyok is nemh a fiuk..
2013. jún. 22. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!