Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Túl nagyok az elvárások...

Túl nagyok az elvárások hölgyeim, igaz?

Figyelt kérdés

"Legyen magas, jóképű, barna hajú, humoros, sportos, érzékeny és egyben kemény, szeressen és legyen sikeres. Ez egy általános kis lista a sok közül, amit a nők a szemük előtt tartva kutatják az ideális partnert. Ezzel a felsorolással nagyjából leírtuk a tökéletes férfit. Kérdés, hogy hány ilyen van?

Nem gondolom azt, hogy a nőket csak a pénz, meg a kocsi érdekli, és ezt már le is írtam nem egyszer. Tény, hogy vannak ilyen típusú csajok, manapság egyre több. Őket látjuk azokkal a pasikkal akiknek tökmindegy, hogy miért van velük, vagy épp a töketlen srácok vérét szívják. Ezt nem is részletezném jobban. Viszont mi van azokkal a férfiakkal, akiknek nincs menő verdájuk, se nem orvosok, vagy menő üzletemberek. „Csupán” önmagukkal tudnak szolgálni, ami egyébként sokkal nagyobb érték, mint egy kocsi… Ők nem ezt a nőtípust hajtják, bármilyen meglepő, az igazán fontos dolgokat keresik egy nőben. A szeretet, gyengédséget, törődést, odafigyelést. Nekik nem számít, hogy a csajnak mennyi pénze van, luiviton táskája van-e, meg baró kis női kocsija. Természetesen a külső is fontos, de kinél nem? Hazudna, aki azt állítaná, hogy őt nem érdekli, hogy a csaj/pasi, hogy néz ki, csak… Legyünk őszinték, ha ez a valaki tényleg így gondolja, akkor már a legalapvetőbb elvárása sincs a másik nemmel szemben. Miért nincs? Azért, mert nem tartja magát jó csajnak/pasinak, és megelégszik bárkivel, aki őt elfogadja. Ennyi önbizalommal a kisugárzása meg kb. a béka segge alatt van, de biztos van olyan, akinek ez is bejön. Na, de térjünk vissza a srácra, aki abszolút nem anyagias, (Hogy is lehetne, hiszen az ő dolga lesz majd fizetni, neki kellene jól állnia (?)) és tényleg csak maximum annyi elvárása van, hogy a nő legyen számára szimpatikus, és ha ránéz ne kapja el a hányinger. Ki fog ezzel a férfival összeállni? Se pénze, se autója, nem is magas, sikeresnek se mondanánk. Ha külsőre nem mutat valami adonisz képet, vagy nem rukkol elő valami extrával, ami elnyomja az átlagosságot, akkor csak annak a csajnál van esélye, akinek mindegy, hogy hogy néz ki a lovag. Jó, hát innentől a dolgot már hősünkre bízzuk. Reméljük megtalálja az 1000-ből egyet. A 100. után megy úgy is lejjebb megy még az a kicsi önbizalma is…

Az anyagias csajokat hagyjuk meg a pénzes papáknak, meg a zsírverdás fenegyerekeknek. Nézzük most a nőket általánosságban. 10ből 9nek tuti, hogy van zsánere. Egy kis lista, ahogy azt már fentebb is említettem, de az még mondhatni hiányos is volt. Minél jobb nőnek tartja magát, annál inkább bővül a lista. Ahogy nő az ego, úgy nőnek az elvárások is. Most akkor ez hogy van? Egy állítólagosan jó nőnek, nem lehet átlagos pasija? Hogyne lehetne. Több lehetőség is van.

1. A pasinak van valami olyan extra tulajdonsága, ami feledteti az összes többi elvárást. Nem írok példát csajok, gondoljátok ki ti.

2. Tök mást mutat, mint ami. Kölcsön kocsi, kölcsön della, kölcsön ruha. Vagy ennyire hülye, vagy csak dugni akar.

3. A csaj veszettül jól néz ki, viszont nincs tisztában ezzel, tehát még nagy elvárásai sincsenek. Ekkor szoktuk látni, hogy a nagyon jó nő, egy csúnya sráccal van együtt. Nem mindig pénz van ám a dologban. Fogadni merek, hogy szakítás után, nem egy ilyen kaliberű fiú lesz a párja.

Nézzük csak meg ezt a lista dolgot kicsit részletesebben. Ahány nő, annyiféle elvárás. Nem biztos, hogy mindenki listázza ezeket, de azért a többség tudatában van a dolgokkal. Van zsánerük. Nekünk is van általában, a különbség az, hogy, ha meglátunk egy tök más típusú nőt, akkor az ugyanúgy tetszeni fog, és nem mondjuk azt, hogy: „A-a, neked nem szőke a hajad, bocs, de nem kellesz!” Most jön az, hogy mer’ nekünk csak lyuk-lyuk, aztán kész? Nem, hölgyeim, ez nem így van. Csak szimplán sokkal nagyobb skálánk van a jó csajra nézve, mint fordított esetben nektek. Szóval, ha a férfi, nem testesíti meg azt a képet, amit a nő elképzelt magának, legalábbis több a nem, mint az igen, akkor ott már nagy a valószínűsége, hogy ugrott a dolog. Miért? Azért, mert az első 5 elvárás a külsőre vonatkozik, ha meg az nincs kipipálva, a büdös életbe nem fogjuk tudni megmutatni neki, hogy mennyire jó humorunk, beszélőkénk, stb. Ez az igazság. Aztán, ha valahogy még is sikerül becserkésznünk a kiszemeltet, mert meg van bennünk az a plusz, ami miatt beadja a derekát, már csak az a kérdés, hogy a párkapcsolatra vonatkozóan milyen elvárásai vannak…

Ki a hibás? A nők, persze, mert el vannak szállva maguktól és csak a tökéletessel elégednek meg. Persze az a tökéletes igazából egy paraszt, aztán majd sírnak, hogy miért olyan fаsz minden férfi... Na, de uraim, kicsit talán mi is kivehetnénk a részünk ebből a dologból, ugyanis ritka az, mikor egy nőnek alapból akkora az egoja, mint a ház. Mi vagyunk azok, akik feltoltuk neki, mert, ha csak elmegy mellettünk az utcán, muszáj valamit beszólni neki, nem? Legalább ne látná, hogy folyatjuk a nyálunk a riszált a popóra. Szóval ez van. Mondhatjuk, hogy 100ból egy nő az aki, kedves, közvetlen, nem beképzelt, nem buta és nem anyagias. (szerkesztve) Még el is szomorodnék, ha nem lennék benne biztos, hogy kb. ugyanez az arány van a buta, paraszt, nagyképű férfiak és a jó fej srácok között is. Tehát a dolog kiegyensúlyozott, csak nagyon rossz irányba halad…

Akinek nem inge…"

Forrás: [link]

Tessék átgondolni, vajon igaza van-e a blog írójának. Egyértelműen! Na és szerintetek?

2014. okt. 21. 23:30
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Ezek azok a nők akik túl magasra akarnak nyúlni, csak soha nem érik el:D aztán lejjeb adják. És a mi hibánk ,hogy ezek az igényeik:) mi alakítottuk őket ilyenné mindig is alá volt rendelve a nő a férfi alá általánosan. Erről lehet vitatkozni ,hogy nem vagy igen ..de ez tény. Olyanok amiket általánoságba megkövet tőlük a társadalom. Nem tehet róla a legtöbb, hogy egy pénzéhes buta rittyó.
2014. okt. 21. 23:34
 2/33 anonim ***** válasza:

Te én őszintén nem olvastam el amit írtál, csak belepillantottam, de a stílusból és a hosszból ítélve két dolog biztos:

alacsony vagy és elkeseredett.

Egyik se tuti alap a benőzéshez, de utóbbin tudsz változtatni, fel a fejjel. ;)

2014. okt. 21. 23:53
 3/33 A kérdező kommentje:
Én csupán a nők véleményére voltam kíváncsi, hogy ők hogyan látják, de amint látom, csupa "jóindulatú", "együttérző" és a kérdésre tökéletesen kielégítő válaszokat sem voltak képesek adni. Egyet viszont nem értek! A személyeskedés megfelelő reflektálás szerintetek? De most őszintén!
2014. okt. 21. 23:58
 4/33 anonim ***** válasza:
Ez így igaz. De arról soha senki nem beszél, hogy van akinél a szerelem spontán jön, elvárások nélkül. Én pl voltam "szerelmes" parasztba, aki földeket művelt és jószágokat nevelt, és olyanba is aki "palotában" lakott és luxuskocsival közlekedett. Namost akkor?
2014. okt. 21. 23:58
 5/33 anonim ***** válasza:

off:

"Kisírtad magad, hercegfiú?" - kész ezen szakadok.

on:

Akinek inge, arra nyilván vonatkozik, akinek nem, arra nem. A valóság ennél sokkal de sokkal bonyolultabb. A "Ki a hibás?" kérdés viszont kib...ta a biztosítékot, ott nagyon röhögtem.

Két kérdés: kérdező, hány éves vagy, és mennyi a tapasztalatod a nőkről?

2014. okt. 22. 00:06
 6/33 A kérdező kommentje:
Miért azonosítasz a blog írójával? Úgy beszélsz velem, mintha én írtam volna. A kérdésemben semmi provokáció nem volt, ellenben a te viselkedésed, hozzászólásaid hagynak kívánnivalót maguk után. Most pedig a provokatív hozzászólásodat jelentem, ne haragudj.
2014. okt. 22. 00:09
 7/33 anonim ***** válasza:
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, nagyok az elvárásaim, mert nagyon sokat csalódtam és már megválogatom, hogy kivel jövök össze, és kivel nem. Mielőtt az elméleted diadalának könyvelnéd el, a külsőre vonatkozóan egy kitételem van: legyen tiszta. A többi belső ügy, felőlem egy törpe is lehet.
2014. okt. 22. 00:10
 8/33 A kérdező kommentje:
Miért engem helyeztek célpontba? A blogbejegyzésről kértem a véleményeteket, hogy ti mit gondoltok róla! Ezzel szemben én kapom a fikázást, hogy egy alacsony, humortalan, megkeseredett senki vagyok! Ez a női logika?
2014. okt. 22. 00:11
 9/33 anonim ***** válasza:

A válaszadók nem mind nők. Kitettél egy kérdést, mindenki azonosított az íróval, egyetlen apró megjegyzés utal arra, hogy nem te írtad ("Tessék átgondolni, vajon igaza van-e a blog írójának. Egyértelműen! Na és szerintetek?")

És akik ezt megkérdezik naponta többször tényleg alacsony, humortalan és megkeseredett srácok, arctalanul könnyű asszociálni.

2014. okt. 22. 00:14
 10/33 A kérdező kommentje:
#13: Még mindig nem értem a logikát, hogy egy blogbejegyzésnek mi köze az én identitásomhoz. Itt GYK-n lehet, hogy férfi vagyok, lehet, hogy nő, lehet, hogy idős, lehet, hogy fiatal, lehet, hogy évtizedek óta házas, lehet, hogy még szűz. Teljesen mindegy az irányvonal szempontjából. Arra voltam kíváncsi, hogy egyes nők a monoton személyeskedésen és fröcsögésen kívül hogyan látják a blogon írottakban elhangzottakat. Ehelyett megkapom, hogy egy alacsony, tömzsi, dagadt, dögunalmas féreg vagyok...
2014. okt. 22. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!