Túl nagyok az elvárások hölgyeim, igaz?
"Legyen magas, jóképű, barna hajú, humoros, sportos, érzékeny és egyben kemény, szeressen és legyen sikeres. Ez egy általános kis lista a sok közül, amit a nők a szemük előtt tartva kutatják az ideális partnert. Ezzel a felsorolással nagyjából leírtuk a tökéletes férfit. Kérdés, hogy hány ilyen van?
Nem gondolom azt, hogy a nőket csak a pénz, meg a kocsi érdekli, és ezt már le is írtam nem egyszer. Tény, hogy vannak ilyen típusú csajok, manapság egyre több. Őket látjuk azokkal a pasikkal akiknek tökmindegy, hogy miért van velük, vagy épp a töketlen srácok vérét szívják. Ezt nem is részletezném jobban. Viszont mi van azokkal a férfiakkal, akiknek nincs menő verdájuk, se nem orvosok, vagy menő üzletemberek. „Csupán” önmagukkal tudnak szolgálni, ami egyébként sokkal nagyobb érték, mint egy kocsi… Ők nem ezt a nőtípust hajtják, bármilyen meglepő, az igazán fontos dolgokat keresik egy nőben. A szeretet, gyengédséget, törődést, odafigyelést. Nekik nem számít, hogy a csajnak mennyi pénze van, luiviton táskája van-e, meg baró kis női kocsija. Természetesen a külső is fontos, de kinél nem? Hazudna, aki azt állítaná, hogy őt nem érdekli, hogy a csaj/pasi, hogy néz ki, csak… Legyünk őszinték, ha ez a valaki tényleg így gondolja, akkor már a legalapvetőbb elvárása sincs a másik nemmel szemben. Miért nincs? Azért, mert nem tartja magát jó csajnak/pasinak, és megelégszik bárkivel, aki őt elfogadja. Ennyi önbizalommal a kisugárzása meg kb. a béka segge alatt van, de biztos van olyan, akinek ez is bejön. Na, de térjünk vissza a srácra, aki abszolút nem anyagias, (Hogy is lehetne, hiszen az ő dolga lesz majd fizetni, neki kellene jól állnia (?)) és tényleg csak maximum annyi elvárása van, hogy a nő legyen számára szimpatikus, és ha ránéz ne kapja el a hányinger. Ki fog ezzel a férfival összeállni? Se pénze, se autója, nem is magas, sikeresnek se mondanánk. Ha külsőre nem mutat valami adonisz képet, vagy nem rukkol elő valami extrával, ami elnyomja az átlagosságot, akkor csak annak a csajnál van esélye, akinek mindegy, hogy hogy néz ki a lovag. Jó, hát innentől a dolgot már hősünkre bízzuk. Reméljük megtalálja az 1000-ből egyet. A 100. után megy úgy is lejjebb megy még az a kicsi önbizalma is…
Az anyagias csajokat hagyjuk meg a pénzes papáknak, meg a zsírverdás fenegyerekeknek. Nézzük most a nőket általánosságban. 10ből 9nek tuti, hogy van zsánere. Egy kis lista, ahogy azt már fentebb is említettem, de az még mondhatni hiányos is volt. Minél jobb nőnek tartja magát, annál inkább bővül a lista. Ahogy nő az ego, úgy nőnek az elvárások is. Most akkor ez hogy van? Egy állítólagosan jó nőnek, nem lehet átlagos pasija? Hogyne lehetne. Több lehetőség is van.
1. A pasinak van valami olyan extra tulajdonsága, ami feledteti az összes többi elvárást. Nem írok példát csajok, gondoljátok ki ti.
2. Tök mást mutat, mint ami. Kölcsön kocsi, kölcsön della, kölcsön ruha. Vagy ennyire hülye, vagy csak dugni akar.
3. A csaj veszettül jól néz ki, viszont nincs tisztában ezzel, tehát még nagy elvárásai sincsenek. Ekkor szoktuk látni, hogy a nagyon jó nő, egy csúnya sráccal van együtt. Nem mindig pénz van ám a dologban. Fogadni merek, hogy szakítás után, nem egy ilyen kaliberű fiú lesz a párja.
Nézzük csak meg ezt a lista dolgot kicsit részletesebben. Ahány nő, annyiféle elvárás. Nem biztos, hogy mindenki listázza ezeket, de azért a többség tudatában van a dolgokkal. Van zsánerük. Nekünk is van általában, a különbség az, hogy, ha meglátunk egy tök más típusú nőt, akkor az ugyanúgy tetszeni fog, és nem mondjuk azt, hogy: „A-a, neked nem szőke a hajad, bocs, de nem kellesz!” Most jön az, hogy mer’ nekünk csak lyuk-lyuk, aztán kész? Nem, hölgyeim, ez nem így van. Csak szimplán sokkal nagyobb skálánk van a jó csajra nézve, mint fordított esetben nektek. Szóval, ha a férfi, nem testesíti meg azt a képet, amit a nő elképzelt magának, legalábbis több a nem, mint az igen, akkor ott már nagy a valószínűsége, hogy ugrott a dolog. Miért? Azért, mert az első 5 elvárás a külsőre vonatkozik, ha meg az nincs kipipálva, a büdös életbe nem fogjuk tudni megmutatni neki, hogy mennyire jó humorunk, beszélőkénk, stb. Ez az igazság. Aztán, ha valahogy még is sikerül becserkésznünk a kiszemeltet, mert meg van bennünk az a plusz, ami miatt beadja a derekát, már csak az a kérdés, hogy a párkapcsolatra vonatkozóan milyen elvárásai vannak…
Ki a hibás? A nők, persze, mert el vannak szállva maguktól és csak a tökéletessel elégednek meg. Persze az a tökéletes igazából egy paraszt, aztán majd sírnak, hogy miért olyan fаsz minden férfi... Na, de uraim, kicsit talán mi is kivehetnénk a részünk ebből a dologból, ugyanis ritka az, mikor egy nőnek alapból akkora az egoja, mint a ház. Mi vagyunk azok, akik feltoltuk neki, mert, ha csak elmegy mellettünk az utcán, muszáj valamit beszólni neki, nem? Legalább ne látná, hogy folyatjuk a nyálunk a riszált a popóra. Szóval ez van. Mondhatjuk, hogy 100ból egy nő az aki, kedves, közvetlen, nem beképzelt, nem buta és nem anyagias. (szerkesztve) Még el is szomorodnék, ha nem lennék benne biztos, hogy kb. ugyanez az arány van a buta, paraszt, nagyképű férfiak és a jó fej srácok között is. Tehát a dolog kiegyensúlyozott, csak nagyon rossz irányba halad…
Akinek nem inge…"
Forrás: [link]
Tessék átgondolni, vajon igaza van-e a blog írójának. Egyértelműen! Na és szerintetek?
Amiben bedobtam, hogy biztos alacsony vagy, azt nem törölték. :D Szóval továbbra se értem.
Egyébként meg továbbra is általánosítasz a nőkre. Szegény édesanyád sajnálom, hogy ennyire lenézed a női nemet, és ez most őszinte sajnálat volt, nem személyeskedési kísérlet. További szép estét!
Segítek erre gondoltam az utolsó hozzászólásodból:
"Lányok, sokadjára írom, tessék már racionálisabban gondolkodni, és egy kicsit hanyagolni a szentimentalizmust.
"
#26: Kérdésre kérdés: miért kéne figyelembe vennem a kérdésed, ha emberszámba sem veszel, s ugyanúgy most is folytatod a sértegetést? Miért kéne meghunyászkodnom egy olyan nőnek, aki tudatosan vagy anélkül sem bírja megállni, hogy ne becsméreljen? Miért várjátok el attól, akibe belerúgtok, hogy utána a talpatokat nyalja? Miért várja el akármelyik nő nagy bunkózása közepette, hogy ki legyen elégítve az érdeklődése, szükséglete? De hogy fordítsunk egyet a lapon, egy lefikázott dagadt, alacsony, unalmas, bunkó, tapló, tanulatlan senkiházi ember véleményére miért is kíváncsi egy nő?
Nőkre jellemző az utóbbi hozzászólásod is, tipikus! A saját kicsinyességeiteket, frusztrációitokat aggatjátok rá a célpontjaitokra, akit éppen kipécéztek magatoknak. Teljesen mindegy, mit mond az a valaki, süt rólatok az előítéletesség, az elfogultság, s még engem vádoltok meg nőgyűlölettel. Ezek után mégis gondoljam rólatok, hogy van bennetek emberség? Képmutatás rulez!
Ismerem a trükköt, de nyugtatgathatod magad, hogy az általad írt jelzőket én is magamra vettem. Nem azt vettem magamra, hanem a gúnyolódást, a rosszindulatot, a degradálást, magát a folyamatot. Számon kéred te is rajtam, hogy nincs reagálva a fröcsögésedre, és még te érzed magad sértettnek, mert nem kapsz választ, aztán meg hőbörögsz. Mégis mit vársz? Egyébként még mindig irreleváns a kilétem, úgyhogy felesleges köröket futtok a lefitymálással, senkinek sem fogom bizonygatni az arculatom, a személyem, legfőképpen nem olyanoknak, akiket nem is ismerek és viszont, s mert alapból utálom magam fényezni, tahóságnak tartom.
De hogy végképp megnyugodjatok, elnézéseteket kérem, mert oktalanul ócsároltok. Hát te se haragudj, mert szapulsz! Hihetetlen...
Te kérdező...
Te szándékosan csak a férfiak reakcióira reagálsz?
Úgy értem, a harmnincas társkereső nő smafu, ő nem reagált, és azt nem értelmesen tette?
Ezek után hogy tudnál jóérzéssel ránézni egy lányra?
Cseppet sem gúnyolódom, komolyan kérdezem.
Egyébként én is válaszoltam kulturáltan, és arra se bagóztál oda se. Talán ha úgy írom alá, hogy Józsi... akkor esetleg elolvasod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!