Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tul nagyok az elvárások?
Ne innen tanulj élni! Nyilván az ír ide, akinek problémája van. Ettől még rengeteg boldog, harmonikus kapcsolat/házasság létezik, de az minek írjon ide?
"Segítség, boldog vagyok a házasságomban!" Nyilván kiröhögnék, aztán hencegéssel vádolnák.
Kapcsold ki a fracba a gépet, és menj emberek közé!
Első vagyok.
Rengeteg normális, kedves, hűséges férfi van- ahogyan rengeteg kedves, hűséges, rendes nő is.
Megkockáztatom: az ide tanácsért fordulók jó része is az, csak rosszul választott. A nem megfelelő társ érdekes dolgokat tud kihozni az emberből.
Ha ez vigasztal, én nagyon boldog házasságban élek. Van 4 gyerekünk, éppen olyan szerelmesek vagyunk, mint amikor megismerkedtünk 25 éve. Plusz a férjem 19 évvel idősebb, mint én. Fiaink vannak. Soha nem lázadtak, tanulnak, dolgoznak. Imádnak hazajönni, segítenek mindenben. Bármit meg tudunk beszélni, teljesen őszinték és nagyon jó gyerkőcök. Az éppen aktuális barátnőket szeretettel fogadjuk a családban, senkinek semmi baja nincs.
Sok ilyen van, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!