Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek olyan nagy elvárások?
anyagiaktól függ, h nagy elvárások-e
nem minden pali teheti meg, h "elegáns étterembe" vigye a nőjét vacsizni, vagy h bonbonokkal bombázza a kedvesét
és sztem sokkal romantikusabb egy olyan vacsora, amit otthon készít el Neked a párod, vagy Te készíted el Neki, esetleg együtt
én ennek a híve vagyok... mi együtt főzünk, gyertya, stb
Csak nekem jelent mást a romantika?
Anyagilag mennyire teheti meg ezt a párod? Am. én a romantikázást inkább egy meghitt helyen otthon tudom elképzelni, kedves szavak, simogatások, csókok. De beszéld meg a pároddal, hogy mire vágynál egy kapcsolatban mindent meglehet beszélni.
esetleg ülj le Vele beszélgetni kicsit, és mondd el, h néha jól esne Neked egy kis romantikázás
ennyire egyszerű
a férfiak nem értik a néma tekinteted
egyenesnek kell lenni Velük, és kimondani nyíltan, h mire vágysz
Az én párom sem romantikus alkat,pedig nekem is jól esne...de mit tehetek,így szerettem bele,és olyannak fogadtam el,amilyen.
Ha nem tudod elfogadni,hogy ilyen,akkor ne raboljátok egymás idejét.
és am minek is kéne apró ajándék? nem elég ajándék Neked az, ha a füledbe suttogja, h szeret, és Te vagy álmai nője? ha érzed, h biztonságban vagy mellette? és Te is rávezetheted am a romantikázásra, pölö egy fáradt nap után habfürdővel várod.. ilyesmire nem gondoltál? miért pont Neki kéne mindenre gondolnia? és meg ne haragudj, de kicsit az jött le a stílusból, h Neked tényleg fontosabb a pénz..
"elvinne vacsizni de egy elegánsabb helyre" ?????????? én a gyorsbüfében is szívesen eszek, de jobb szeretek a kis saját fészkünkben enni a szerelmemmel
mellesleg lehet, h nagyon modern nő vagyok, vagy pont nagyon konzervatív, de én nem szeretem az éttermeket, és az ajándékokat
úgy érezném, mintha megvásárolná a szeretetem.. :S
akkor most megmondom a frankót :)
a választ megkapod a barátod válaszából: "h akkor keressek olyat...aki olyan.." Neki erre nincs igénye, viszont ha téged ez annyira zavar akkor fölösleges együtt lennetek mert nem illetek össze. Ha meg ennek ellenére is úgy gondolod hogy igen akkor nem kell nyávogni. Embereket nem könnyű csak úgy megváltoztatni, a legtöbbet nem is lehet. Nem tudom ezen mit nem tudsz felfogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!