Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagyok a fiatal pasikkal szembeni elvárások?
" ti miért várjátok el h csinosak legyünk? " A múltkor kérdeztem egy lányt, hogy miért öltözik ennyire hivalkodóan, a válasza az volt hogy ettől lesz nőies, és nem a férfiaknak akar tetszeni, csak magának akar megfelelni, szóval erről ennyit.
"h szeressük a szexet? hm? :D" Nem várjuk el, csak csináljátok:)
Milyen "korukbeli"? Mert ahogy én látom (pedig inkább "konzervatívabb" vagyok), 16 évesen simán ki tudsz pengetni egy teát/kávét/fagyit stb. Nyilván van, aki panelban lakik, nem márkás ruhákban jár, (ha ilyen vagy, előre is elnézést;)) de szerintem egy-egy szál virág, vagy fagyi nekik is belefér. Másrészt, meg nézz körül! DC, Fallen, Osiris, Etnies cipő, pulóver, esetleg Pull&Bear, vagy tökömtudja milyen márka... Ha egy 20+ ezres ruhadarabra van pénz, ne egy randi legyen már a probléma. Persze ez nem ilyen egyszerű, mindig vannak kivételek, tehát olyan is lehet, hogy TÉNYLEG a lány hibája, hogy követel!
Btw., szerintem ezt hívják úri emberségnek, hogy pár száz forintokon nem pattogunk. (Nyilván egy éttermi vacsora más kategória.)
18F
haha, mi az h nem várjátok el? nekem sok haverom panaszkodik, h a barátnőik nem akartak szexelni.. úgyh nekem ezzel ne gyertek:D
22, l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!