Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan nagyok a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagyok a fiatal pasikkal szembeni elvárások?

Figyelt kérdés
Miért várják el a lányok, hogy a korukbeli fiúk már mindent fizessenek nekik? Hiszen ugyanannyi mindkét félnek. Ez kicsit igazságtalan dolog.
2012. szept. 3. 15:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
pl. első randin parasztság ha a csaj fizet mindent. azért illene 1-2 italt fizetni a pasinak, nem fog belehalni.
2012. szept. 3. 15:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Na csajok miért várjátok el?
2012. szept. 3. 15:54
 3/13 anonim ***** válasza:
47%
mert igy illik. ahogy hazakisérni, hazavinni is a lányt.
2012. szept. 3. 15:54
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
ti miért várjátok el h csinosak legyünk? h szeressük a szexet? hm? :D
2012. szept. 3. 15:55
 5/13 anonim ***** válasza:
41%

" ti miért várjátok el h csinosak legyünk? " A múltkor kérdeztem egy lányt, hogy miért öltözik ennyire hivalkodóan, a válasza az volt hogy ettől lesz nőies, és nem a férfiaknak akar tetszeni, csak magának akar megfelelni, szóval erről ennyit.

"h szeressük a szexet? hm? :D" Nem várjuk el, csak csináljátok:)

2012. szept. 3. 16:03
 6/13 anonim ***** válasza:
63%

Milyen "korukbeli"? Mert ahogy én látom (pedig inkább "konzervatívabb" vagyok), 16 évesen simán ki tudsz pengetni egy teát/kávét/fagyit stb. Nyilván van, aki panelban lakik, nem márkás ruhákban jár, (ha ilyen vagy, előre is elnézést;)) de szerintem egy-egy szál virág, vagy fagyi nekik is belefér. Másrészt, meg nézz körül! DC, Fallen, Osiris, Etnies cipő, pulóver, esetleg Pull&Bear, vagy tökömtudja milyen márka... Ha egy 20+ ezres ruhadarabra van pénz, ne egy randi legyen már a probléma. Persze ez nem ilyen egyszerű, mindig vannak kivételek, tehát olyan is lehet, hogy TÉNYLEG a lány hibája, hogy követel!

Btw., szerintem ezt hívják úri emberségnek, hogy pár száz forintokon nem pattogunk. (Nyilván egy éttermi vacsora más kategória.)

18F

2012. szept. 3. 16:03
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

haha, mi az h nem várjátok el? nekem sok haverom panaszkodik, h a barátnőik nem akartak szexelni.. úgyh nekem ezzel ne gyertek:D

22, l

2012. szept. 3. 16:05
 8/13 anonim ***** válasza:
18 f - abszolúte:)
2012. szept. 3. 16:06
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
egy kv tényleg akkora elvárás? :D mennyi is az.. 300 ft körül? vagy max. 500 ft? ha vmi extra kv? :DDDD
2012. szept. 3. 16:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem vártam el, hogy fizessenek helyettem az első randin, pontosabban szóltam, hogy kifizetem én a részemet, de szinte sosem hagyták és ez nagyon jól esett. Egyszerűen én nem mondanám, hogy ezt így illik (pedig igen), de van egy "léleksimogató" hatása annak, ha elvisz egy srác valahova. Egyébként meg ha nekem van pénzem 2 gombóc fagyira, akkor neki is legyen már. Sosem tapasztaltam ilyen problémát és sosem vártam el, hogy mindenre meghívjanak. Ellenben ha én kócosan, borzas szemöldökkel megyek egy randira szőrös hónaljjal, akkor valószínű nem lenne második! :D 22/L
2012. szept. 3. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!