Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, együtt élő párok! Titeket is "bedarálnak" a szürke hétköznapok?
Én 21/L, ő 27/F, ő dolgozik, én tanulok, mellette vezetem a háztartást, neki a kisujját sem kell mozdítania. Több, mint 2 éve élünk együtt, és bár most egy hetet nyaraltunk, és ott nagyon jól éreztük magunkat, hazatérve minden visszatért a régi kerékvágásba.
Nagyon monoton a munkája, éjjeli bagoly, emiatt később ér be dolgozni, sokáig marad. Én sulizok, ellátom a háztartást, főzök, és igyekszem a kedvére tenni.
Mikor havi 1-2 alkalommal felvetem, hogy jó lenne elmenni valamerre, akár csak egy sétára, húzza a száját, hogy fáradt. Szívesebben gépezik, tévézik.
Ti is azt érzitek, hogy a hétköznapok monotóniája kiöli belőletek az életkedvet, a szerelmet?
Próbálok örömöt szerezni Neki, de hosszútávon nem túl jó, ha mindig csak én teszek erőfeszítéseket a kapcsolatunkért. :(
Nekünk annyiban más, hogy mi még egyetemre járunk mindketten. (Ő a második diplomáját szerzi meg.) Nem unalmas, mert visz mindenhová, motorral a haverjaival, meg ők is hozzák a bnőjüket. Dolgozunk mindketten nyáron, én egy kávézóban random műszakkal, ő máshol.
Lehet azért nem unalmas, mert mi "csak" 3 éve vagyunk együtt.
18/L 21/F
Kedves 21/l. Igen, a rózsaszín köd után jön a szürke. Ez így szokott lenni. De ez még változhat. A szerelem mint érzés elmúlik, de a szeretet és ragaszkodás megmarad.Mondom ezt 12 év házasság után. Jobb esetben. Úgy érzed hogy a párod nem törődik veled?
37/f
Igen, úgy érzem, hogy nem érdeklem.
Mivel ő a fő kereső, így kb. azt tesz, amit akar (kisebb jövedelmem nekem is van).
Teljesen természetes számára, hogy nem segít semmiben, és a heti 1 rövidke szex sem az igazi. Tudom, hogy szeret, én is szeretem, csak nem értem, miért nem mozdulunk ki néha?
Jeleztem már, de megsértődött, hogy könnyen beszélek, elvégre én "csak" sulizok, meg háztartást vezetek. Pedig 8 órás a munka rendje, és suliidőben együtt kelünk korán, és ha a sulit meg a háztartási feladatokat összeadom, nekem is bőven megvan a 8 órám...
Csak ő lehet fáradt. :/
Tegnap kezdeményeztem, de közölte, hogy most ne, mert teleette magát. Remek. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!