Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kedves férfitársadalom! Miért...

Kedves férfitársadalom! Miért olyan nagy elvárások ezek szerintetek?

Figyelt kérdés
21 éves egyedülálló nő vagyok, nem volt még párkapcsolatom, kétszer csókolóztam életemben, egyébként szépnek tartom magam. Miért olyan nagy baj az, hogy helyes, szép arcú férfivel akarok összejönni és hogy szeretném, ha nem egy satnya kisfiúcska lenne, hanem egy izmos, strapabíró férfi, aki mellet biztonságban érezhetem magam? Nem várom el, hogy menő legyen és gazdag, de azért ne kelljen már éheznem (hagyományos családot szeretnék: férfi dolgozik, én otthon a házimunkát végzem) meg legyen már valami tekintélye, elvileg férfi! Nekem sincs valami szép arcom, de vékony vagyok (nem annyira feszes, de vékony). És törődő vagyok, valamint megértő, házias és otthon vagyok a konyhában, tehát mindent meg tudok adni, amire egy férfinek szüksége van.

2014. dec. 26. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
ha szépnek tartod magadén is annak foglak tartani, hozzám jössz feleségül? :)
2014. dec. 26. 20:29
 22/85 anonim ***** válasza:
Most miért lenne már gáz, hogy van egy nő aki full a klasszikus nőszerepre vágyik?
2014. dec. 26. 20:30
 23/85 anonim ***** válasza:
Én se jóképű, se izmos nem vagyok, de inkább maradnék egyedül egész életemre, mint hogy veled összejöjjek. Aki meg is felelne neked, az meg ezerszer normálisabb nőt talál nálad.
 24/85 anonim ***** válasza:
100%

"Én mosok meg takarítok után és én főzök rá. Nő nélkül mire megy a férfi?" Aranyom te nagyon el vagy tévedve.

Ma már a legtöbb férfi képes mindenre , képzeld el. Nem 50 évvel ezelőtt élünk ahol a nő mosott főzött takarított és a férfinek ezt nem kellett, ma a férfiak többsége magára van utalva szinte mindenben.

25/85 anonim ***** válasza:

Most nem teljesen értelek.

Szépnek tartod magad, válogatsz; de akik neked bejönnek.. neked azok nem? Vagy hogy is van ez?

26/85 A kérdező kommentje:
# 24: Megnézném és azt, hogy egy férfi milyen oldalast süt...
2014. dec. 26. 20:32
 27/85 A kérdező kommentje:
én*
2014. dec. 26. 20:32
 28/85 anonim ***** válasza:
100%
Eddig még nem volt rá panasz. Üdv, egy szakács.
2014. dec. 26. 20:33
 29/85 anonim ***** válasza:
Lapockából is tudok oldalast sütni,ehhez mit szólsz...
2014. dec. 26. 20:33
 30/85 A kérdező kommentje:
# 19: Haha, kicsi neked ahhoz a kukikád, hogy engem akarj - a te szóhasználatoddal élve - "megba szni".
2014. dec. 26. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!